Andra trebuie sa faca plangere penala impotriva celui care a amenintat-o. Iata cum trebuie sa procedeze si la cine sa apeleze

Dupa ce Andra a primit amenintari cu moartea pe Internet, WOWbiz.ro s-a interesat la autoritati cum se poate proteja cantareata si, mai ales, cum poate fi prins faptasul.

Distribuie pe:

fara descriereAndra Maruta primeste amenintari cu moarteaPe contul de Facebook al cantaretei a aparut recent un comentariu in care aceasta este amenintata cu moartea. Un anume Florentin Mafiotul ii adreseaza cuvinte dure si ii spune ca ii va ucide copilul dupa ce intai ii va aplica artistei o bataie sora cu moartea.

“Daca Andra se simte amenintata se poate adresa cu o plangere penala, fie la sectia de politie, fie la Parchetul de Sector de pe raza caruia locuieste, pentru ca autoritatile sa fie sesizate si sa ia masurile legale urgente ce se impun, mai precis sa-l gaseasca pe faptas”, ne-a declarat Ramona Bulcu, purtatorul de cuvant al Parchetului General.

“Noi nu ne putem sesiza in acest caz. Infractiunea de amenintare este una la care urmarirea penala se incepe doar in urma unei plangeri prealabile”, a afirmat Alex Nicolae, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei. Acesta ne-a declarat ca specialistii politiei il vor putea depista pe faptas dupa ID-ul de la mesajul lasat Andrei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate