Andra Volos de la Puterea Dragostei nu poate trece peste ce i s-a întâmplat! Mărturisiri copleșitoare în miez de noapte: „Acest subiect…”

Andra Volos de la Puterea Dragostei a declarat pe pagina ei că în viața ei nu a fost totul doar lapte și miere, așa cum cred unii dintre urmăritorii ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Andra Volos de la Puterea Dragostei nu poate trece peste ce i s-a întâmplat!


In articol:

Andra Volos de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai frumoase fete care au trecut pragul casei în show-ul de la Kanal D. Tânăra româncă a locuit mulți ani în Italia și a reușit să cucerească pe toată lumea atunci când a apărut pentru prima dată la televizor în cadrul emisiunii care a făcut-o celebră.

Andra Volos de la Puterea Dragostei este urmărită de peste 400 de mii de persoane pe pagina ei de Instagram, primește zilnic pe pagina sute sau chiar mii de mesaje de admirație și de încurajare din partea fanilor, iar viața ei pare perfectă. În plus, publică în fiecare zi fotografii în care apare ca scoasă din cutie, îmbrăcată cu haine scumpe, de firmă, care stârnesc invidia tinerelor ce o urmăresc. Totul pare să meargă perfect pentru Andra Volos de la Puterea Dragostei, dar puțini știu despre momentele grele prin care a trecut.

Andra Volos de la Puterea Dragostei nu poate trece peste ce i s-a întâmplat! Mărtuirisiri copleșitoare în miez de noapte: „Acest subiect…”

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Andra Volos de la Puterea Dragostei a trecut printr-un moment dificil în viața ei

Într-un moment de sinceritate, Andra Volos de la Puterea Dragostei a recunoscut pe pagina ei de instagram că în viața ei nu a fost tot timpul totul perfect. întrebată dacă a avut vreun moment dificil în copilărie sau în adolescență, frumoasa fostă concurentă de la Kanal D a oferit un răspuns care i-a luat prin surprindere pe fanii și pe urmăritorii ei.

Andra Volos de la Puterea Dragostei nu poate trece peste ce i s-a întâmplat! Mărtuirisiri copleșitoare în miez de noapte: „Acest subiect…”

Nimeni nu se aștepta ca Andra Volos de la Puterea Dragostei să spună în miez de noapte că în trecutul ei există întâmplări atât de dureroase încât nu vrea să vorbească public despre ele.

„Da, am avut si nu vreau să vorbesc despre acest subiect si nu cred ca as vrea vreodata sa vorbesc public despre acest subiect, dar sunt trecută viată și prin chestii grele”, a dezvăluit Andra Volos de la Puterea Dragostei pe pagina ei de Instagram.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate