Andra Volos, imagine din intimitate, alături de Bogdan Mocanu! Mesaj care spune ce fel de relație au foștii concurenți de la Puterea Dragostei

Andra Volos a postat pe social media o imagine care arată natura relației lor!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Andra Volos și Bogdan Mocanu, concurenții recent eliminați de la Puterea Dragostei, au făcut dezvăluiri emoționante pe rețelele de socializare în ceea ce privesc sentimentele lor! Prin mesajele postate, putem observa că cei doi au gânduri și planuri mari pentru relația lor, mai ales că se iubesc enorm!

În imaginea pe care Andra Volos a postat-o pe rețelele de socializare, ea și Bogdan Mocanu apar îmbrățișați în pat, dezbrăcați, dar înveliți cu o pătură, într-un cadru senzual.

Citeste si: La mulți ani, Puterea Dragostei! Astăzi, emisiunea împlinește un an

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

”Poate că băieții nu pot fi sentimentali, însă un bărbat poate. Unui bărbat nu îi e rușine să recunoască că iubește, că simte și că femeia de lângă el îi trece prin vene. Iubește un asemenea bărbat. Iubește bărbatul care regretă cu sufletul când te supără, dar care nu se mulțumește doar cu ”iartă-mă”. Iubește bărbatul al cărui suflet se rupe în bucăți când te vede plângând, care se uită la tine ca și cum ai fi cea mai prețioasă lucrare de artă, care simte când nu ești bine, care te sună când e la pământ pentru că vocea ta îl calmează instant. Iubește bărbatul care are în minte fiecare dată când te-a avut goală în față, pentru care defectele tale sunt motive să te adore tot mai mult.

Citeste si: Manuela a ars pozele cu Ricardo de la Puterea Dragostei! Ce reacție a avut concurentul

Citeste si: Andreea Oprica de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa concurenților: „Bianca e un gunoi. Jador se victimizează!”

Iubește bărbatul inteligent, care își cunoaște propria valoare chiar dacă uneori trebuie să-i mai amintești tu cât de minunat e. Iubește-l când știi că vrea să îți spună ”te iubesc” și nu se abține, chiar dacă ți-o repetă de zeci de ori într-o zi. Iubește bărbatul care poate fi el însuși în preajma ta. Iubește bărbatul care știe că nu v-ați întâlnit întâmplător, dar este destul de sigur pe sine să își imagineze un viitor alături de tine și nu lasă lucrurile în voia sorții. Iubește-i pentru că ți-e prieten, ți-e iubit, ți-e amant, ți-e ajutor, dar mai presus de toate, e iubirea vieții tale. Noapte bună”, este mesajul transmis de Andra Volos.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate