Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei, scandal de proporții. S-a lăsat cu amenințări: ”Lasă că ne întâlnim noi”

Ceartă îngrozitoare între Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei! Cele două foste concurente și-au aruncat cuvinte grele!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Ceartă îngrozitoare între Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei! Cele două foste concurente și-au aruncat cuvinte grele!


In articol:

Andra Volos și Ella au fost printre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea Dragostei. Deși au fost colege de emisiune, se pare că cele două nu s-au înțeles niciodată. Andra Volos s-a supărat foarte tare pe brunetaă, atunci când Ella s-a întâlnit cu Bogdan Mocanu, din pură întâmplare, cum a declarat chiar fostul concurent de la Puterea Dragostei. Pe vremea când Andra Volos se afla în Italia, la puțin timp după ce se împăcase cu Mocanu, a avut loc o nouă despărțire din cauza Ellei. La acea vreme, o fotografie cu Mocanu și Ella circula în mediul online, de la întâlnirea celor doi în Centrul Vechi al Capitalei. Au urmat lungi discuții și înțepături în mediul online, însă la un moment dat totul părea c-a fost dat uitării. Se pare că dintr-o simplă scânteie, scandalul s-a reaprins

Citeste si: Andra Volos și Bogdan Mocanu, un nou pas spre împăcare? Ce postare a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei: ”Cineva s-a împăcat cu fostul”

Citeste si: Bogdan Mocanu, implicat într-un scandal. Câștigătorul primului sezon Puterea Dragostei a răbufnit: ”Din frustrarea că pe mine și pe Jador ne iubesc...”

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Ella de la Puterea Dragostei
Ella de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei și-au aruncat cuvinte dure

Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei s-au luat la ceartă, la telefon, unde și-au aruncat cuvinte dure. Cele două foste concurente de la Puterea Dragostei s-au jignit reciproc și s-au provocat. Într-o înregistrare apărută în mediul online, se aude clar cum cele două se jignesc îngrozitor. Ba mai mult decât atât, Andra Volos i-a pronunțat numele lui Iancu Sterp.

Andra Volos: Lasă că ne întâlnim noi, Iancu de aia mi-a dat block. Mi-e milă că fugi tu

Ella: Haide, vino, hai să ne întâlnim. Tu ești nesim***ă rău și vai și amar de....

Andra Volos a anunțat că în această seară va intra live, acolo unde va spune tot adevărul despre cearta cu Ella de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

Cristina Mihaela, prezentatoarea de la Puterea Dragostei, a dat cărțile pe față. Care este cel mai mare vis al moderatoarei

Cu cine s-a distrat Andreea Pirui după despărțirea de Marius de la Puterea Dragostei: ”Pentru fetele singure...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies