Andra Volos, suprinsă în timp ce se săruta cu Iancu Sterp. Cine i-a dat de gol: „I-am văzut!”

Andra Volos a fost suspectată de unii dintre fani că ar avea o legătură ceva mai strânsă cu Iancu Sterp, însă mulți nu au vrut să creadă până nu au avut o dovadă clară.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Andra Volos este una dintre cele mai frumoase concurente de la Puterea Draostei și are o comunitate mare de fani care o apreciază. Andra și-a format o relație cu Mocanu în casa Puterea Dragostei și toate lucrurile au mers bine ăntre ei până când Bogdan a călcat strâmb. A urmat o serie de împăcări și despărțiri și se pare că acum, după o nouă împăcare ies noi detalii la iveală.

S-a speculat la un moment dat că Andra Volos ar forma un cuplu cu Iancu Sterp și se pare că aceste speculații nu au apărut din nimic. Cum s-ar zice: Nu iese fum fără foc!

Andra Volos și Iancu Sterp au avut o idilă? 

Se pare că în perioada în care Andra și Iancu au fost la ziua de naștere a Andreei Pirui și s-au afișat împreună pe Instagram făcând mici glumițe, între cei doi chiar exosta ceva.

Citeste si: Andra Volos, dezvăluiri incendiare despre relația cu Iancu Sterp. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus tot adevărul

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Dezvăluirea a fost făcută de o fană înfocată a emisiunii care a scris în comenatariile de pe Youtube la vlogul Reei și Tinei că i-a suprins în fapt pe Andra Volos și Iancu Sterp.

„Acum două săptămâni Andra se pupa cu Iancu în mașină la Templul Soarelui, fetelor! Erau în mașina lui Culiță.”

Citeste si: Iancu Sterp și Andra Volos formează un cuplu?! Cum s-au dat de gol cei doi?

După acest comentariu au urmat o serie de contraziceri. Mulți spun că nu cred până nu văd, însă internauta se jură că ceea ce a scris este adevărat.

„Era bine dacă făceai și o poză. Eu te-aș crede, că prea s-a ținut după Iancu atunci la ziua lui Pirui. A spus Pirui că Andra l-a invitat acolo pe Iancu și pe urmă au mai petrecut două zile împreună, dar cred că n-a vrut-o Iancu. Se gândea la Mocanu. Oricum e o mincinoasă”, a scris un alt internaut. 

Citeste si: Iancu Sterp s-a afișat alături de o brunetă superbă. Despre cine este vorba?

„Eu știu ce zici, dar cred că fix cu o zi înainte de ziua lui Pirui a fost faza. Eu m-am dus să mănânc cu familia mea, nu să fac poze. Întâmplător s-au petrecut toate... nu a intrat cu el în restaurant, doar a lăsat-o acolo și a plecat. A avut masă chiar lângă noi”, a scris aceeași internaută care a susținut că i-a văzut împreună pe cei doi. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mama Geta, replică ȘOC pentru un fan care critică ultima melodie a lui Culiță Sterp

Uluitor! Ce decizie a luat Alex Zănoagă pentru ziua în care se va naște copilul său! Simina a rămas fără glas! ”Mă vor scoate cu forța de acolo”! EXCLUSIV

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

Dezvăluiri uluitoare din casa Puterea dragostei! Iancu Sterp a spus în sfârșit adevărul despre Ella! ”Nu mai puteam fi cu ea niciodată după ce am văzut”! REPORTAJ EXCLUSIV de la...

Scandalul neștiut dintre Andreea Pirui și Roxana din casa Puterea dragostei! ”Stăteam cu ea în cameră, dar m-am mutat după ceartă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies