Andra vrea să apeleze la un medic estetician: „Vreau să arăt bine pentru fanii mei”

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi apreciată pentru voce, dar și pentru naturalețea ei. Cu toate acestea, artista nu ar spune nu operațiilor estetice.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Andra este o artistă desăvârșită și mamă a doi copii, arată impecabil și nu are nicio intervenție chirurgicală. 

Citeste si: Primele declarații ale cuplului momentului! Cezar Ouatu si Simona Iacob, mai îndrăgostiți ca niciodată! EXCLUSIV

Citeste si: Superexclusivitate marca WOWbiz.ro! Pepe, destăinuiri uimitoare despre relația cu Raluca, în studioul WOWbiz.ro! Niciodată nu a mai vorbit despre asta

Citeste si: Un nou caz Sorina în România! O fetiță de 7 ani, păzită de zeci de oameni pentru a nu fi luată cu forța de la asistenții maternali! Situație explozivă la Bocșa

Andra vrea să apeleze la un medic estetician: „Vreau să arăt bine pentru fanii mei”

Andra a declarat în mai multe rânduri că nu ar exclude posibilitatea efectuării unei operații estetice pe viitor, asta dacă va depăși teama de ace. 

„Deocamdată nu am nicio operație, însă fiind artistă vreau să arăt bine pentru fanii mei. Însă acum mă simt bine în pielea mea și este ok”, spunea Andra, în urmă cu câțiva ani.

fara descriere

La cei 33 de ani, Andra nu și-a schimbat părerea și a confirmat încă o dată că ia in calcul posibilitatea unor intervenții chirurgicale care să o mai întinerească. 

„Nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă. Nu știu cum aș trece peste frica mea de ace și bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic”, mai spunea Andra.

fara descriere

Artista are o familie frumoasă cu doi copii, David și Eva. Deși este mezina familiei, Eva are deja propriul ei canal de youtube pe care părinții ei postează filmulețe cu Eva în diverse ipostaze amuzante. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate