Andrada a murit într-un parc de distracții, după ce a fost aruncată dintr-un carusel. Șefa ei a apăsat un buton greșit

Andrada avea 29 de ani și o viață înainte. Tânăra s-a stins din viață într-un mod tragic.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Andrada a murit într-un parc de distracții
Andrada a murit într-un parc de distracții

Andrada și Grigore, iubitul ei, au plecat împreună în Germania pentru a-și face un rost în viață, departe de casă. Aceștia erau împreună de mai bine de şase ani. Cei doi au lucrat într-un parc de distracții, însă bărbatul și-a pierdut iubita mult prea devreme. Andrada a murit, după ce a fost aruncată la câțiva metri de pe un carusel, unde era urcată cu iubitul ei. Grigore a fost martor la ultimele clipe din viața iubitei lui, ucisă de un carusel din Potsdam, unde lucrau amândoi.


In articol:

Vinovată ar fi chiar patroana caruselului, cea care a apăsat butonul. Femaia refuză să se prezinte la proces, după ce a trecut un an de la teribilul accident. Viața Andradei i-a fost curmată într-o fracțiune de secundă. După un an de la moartea ei, Grigore încă îi caută dreptatea. Evenimentul tragic a avut loc la festivalul Potsdam Oktoberfest din 29 septembrie anul trecut.

Cum s-a întâmplat tragedia

Evenimentul tragic a avut loc la festivalul Potsdam Oktoberfest din 29 septembrie anul trecut. Andrada și Grigore lucrau la caruselul „Playball”, iar în momentul în care s-a întâmplat tragedia, cei doi  verificau pe platformă dacă barele de siguranță erau fixate. Conform rechizitoriului, cea care deținea mașinăria, Sandra H., stătea la panoul de control al caruselului în acea zi și a apăsat accidental butonul greșit. Potrivit procurorilor, caruselul a început să se miște fără sunetul obișnuit de avertizare, deși cei doi români se aflau încă pe peron. Grigore a reușit să reziste, însă iubita lui, Andrada a fost aruncată de pe carusel și a murit la locul accidentului.

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Andrada a murit într-un parc de distracții
Andrada a murit într-un parc de distracții

Procesul era stabilit pe data de 9 octombrie, vineri, însă inculpata nu și-a făcut apariția. Sandra H., în vârstă de 48 de ani, din Kleinmachnow  a fost acuzată de omuciderea neglijentă a Andradei C. Instanța a pedepsit-o pe aceasta la zece luni de închisoare. Devine obligatoriu din punct de vedere juridic dacă Sandra nu depune o obiecție.

 foto - bz.berlin.de

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

BOMBA pensiilor: Se dau super mulți bani! Surpriză fără precedent pentru 7 milioane de români

Alertă printre salariați! Guvernul a decis: Salariile acestor angajați vor fi înghețate

Povestea tristă a unui ciobănesc german, căruia i s-a făcut o injecție letală și a fost îngropat de stăpânii săi, chiar dacă era sănătos

Marius, un tânăr de 21 de ani, dispărut fără urmă. Băiatul a plecat spre Franța, iar familia nu știe nimic de el

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies