Andrea Bocelli, infectat cu coronavirus! Primele declarații ale celebrului tenor: „Un coșmar!”

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli, diagnosticat cu coronavirus, a mărturisit marţi, 26 mai, că a avut sentimentul că "trăieşte un coşmar" şi că toată familia sa a fost contaminată.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Andrea Bocelli, infectat cu coronavirus! Primele declarații
Andrea Bocelli, infectat cu coronavirus! Primele declarații

El a declarat că a fost depistat în martie cu Covid-19, o formă uşoară. El a evocat "un coşmar", scrie cotidianul Corriere della Sera. "Experienţa mea cu coronavirusul? O tragedie, am fost toţi din familie contaminaţi, cu febră, chiar dacă nu a fost mare, cu tuse şi strănut", a declarat el presei la Pisa, în Toscana. 

Andrea Bocelli şi soţia sa au mers la spitalul din Pisa pentru a dona plasmă pentru cercetări în privinţa Covid-19. 

"Am depăşit cu bine boala, chiar dacă a trebuit din păcate să anulez numeroase concerte şi asta a fost o experienţă proastă. A fost ca şi cum aş fi trăit un coşmar pentru că aveam senzaţia că nu controlez lucrurile. Speram să mă trezesc dintr-un moment în altul", a continuat el. 

Citeste si: Puterea dragostei 27 mai. Scandal de proporții între Livian și Bianca: „Eu am fost preșul lui!”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, acuzații grave la adresa Biancăi: „Mă acuză că stau cu alți bărbați”

Citeste si: Un yoghin care susține că a trăit 80 de ani fără apă și mâncare a murit de bătrânețe. Ce vârstă avea ascetul la data morții

În ceea ce priveşte faza de relaxare a măsurilor restrictive în ţară, de la 4 mai, artistul a "mulţumit lui Dumnezeu că nu este nevoit să ia decizii". "Mulţumesc lui Dumnezeu că nu sunt politician şi că nu sunt nevoit să iau decizii, nu mi-ar plăcea să fiu în locul celui care trebuie să ia aceste decizii", a spus el. 

El a apreciat că este "prea mult alarmism" în ceea ce priveşte Covid-19 în prezent şi că această atitudine era justificată la începutul crizei, dar nu acum. 

La 12 aprilie, la o lună după testul pozitiv din 10 martie, Andrea Bocelli a susţinut un concert la Domul din Milano, marea catedrală a capitalei economice a ţării. Acest concert, organizat pentru Paşte în cursul căruia artistul a cântat singur în catedrală, a cuprins doar arii de muzică sacră. 

Andrea Bocelli, infectat cu coronavirus! Primele declarații
Andrea Bocelli, infectat cu coronavirus! Primele declarații

Andrea Bocelli, născut pe 22 septembrie 1958, este tenor italian de operă şi pop-opera. Născut cu o formă gravă de glaucom, Andrea Bocelli a orbit total la vârsta de 12 ani, după un accident suferit în timpul unui joc de fotbal. Artistul italian a lansat 14 albume de studio, care s-au vândut în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Pe 2 martie 2010, Andrea Bocelli a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame din Los Angeles.

Artistul a lansat de-a lungul carierei sale mai multe single-uri de succes şi duete cu artişti precum Celine Dion, Giorgia, Marta Sánchez, Sarah Brightman, Judy Weiss, Helene Segara, Helena Hellwig, Christina Aguilera, Marco Borsato, Mary J. Blige, Gianna Nannini şi Laura Pausini.

Andrea Bocelli a cântat pentru trei preşedinţi ai Statelor Unite ale Americii, familii regale din toată lumea şi pentru Papa Ioan Paul al II-lea. (Citeste si: UE pune capăt restricţiilor exportului de material de protecţie împotriva covid-19 şi anunţă că are stocuri suficiente)

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cum a făcut Ramona Manole, fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani, mișto de Margherita

Lovitură dură pentru Alex Velea! Abi Talent și Dani Mocanu pregătesc o colaborare?

Profeția sumbră făcută de Neti Sandu. Toți cei de la Pro Tv s-au speriat, dar s-a împlinit. Detalii zguduitoare din interior

Imagini halucinante apărute cu Margherita în urmă cu puțin. Cum a fost surprinsă de data aceasta în mașină

Viorica de la Clejani aruncă în aer dosarul fiicei sale! Ce a consumat, de fapt, Margherita de la Clejani când a făcut accidentul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies