Andreas Maxer şi-a prezentat mireasa în direct! Ce surpriză are Maxer Jr. de Halloween

Andreas Maxer are o piesă nouă, dedicată Halloween-ului, pe care a interpretat-o în direct, la Teo Show. Maxer Jr. a fost însoţit în platou şi de trupa de dansatoare The Best Dance, care a asigurat coregrafia, din trupă făcând parte şi o mireasă.

Autor: A. I.

"Îmi place Halloween fiindcă colindăm. Nu fiindcă primim bomboane, asta chiar nu-mi place. Zicem <Ne daţi sau nu ne daţi fasole cu cârnaţi>", a spus Andreas Maxer la Teo Show.

Andreas a vorbit despre noua lui piesă, tânărul cântăreţ creându-şi un obicei, de a avea o melodie nouă la fiecare sărbătoare mare. "Am făcut-o special pentru Halloween.

Piesă pentru Crăciun am deja, dar mai trebuie să fac încă una. De ce? Pentru că aia e pentru bebeluşi. Tati compune piesele, ştiu că nu e mare lucru. Cel mai important într-o trupă este cântăreţul", a mai declarat Andreas. "Şi eu cred la fel, asta crede şi Bittman", a replicat Teo Trandafir.

Întrebat dacă îi place vreo fată, Andreas a spus că nu, însă mama lui l-a contrazis. "Cum nu? Ţi s-a înroşit şi nasul, nu doar buzele", a spus Deea Maxer. 

"Mai nou îi plac şase fete, fiindcă suntem alături de trupa The Best Dance", a intervenit Dinu Maxer. În acel moment au intrat în platou şi cele şase fete din formaţie, printre care şi mireasa.

"Tu eşti mireasa lui Maxer Jr.?"

, a întrebat-o Bursucu. "Da, am opt ani", a răspuns fata. Maxer Jr., mireasa şi celelalte fete vor putea fi văzuţi şi într-un spectacol în această seară, aceasta fiind o altă surpriză a lui Andreas de Halloween, alături de noua lui piesă.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Unde au plecat Deea şi Dinu Maxer, după ce au făcut iar nuntă. Cele trei destinaţii unde vor ajunge în luna de miere

Deea şi Dinu Maxer au făcut iar nuntă! "A fost mai frumos decât acum 10 ani" VIDEO

Deea şi Dinu Maxer şi-au reînnoit jurămintele de iubire la mănăstirea Comana! Ea a început să plângă şi a spus ce îşi doreşte cel mai mult

Horoscopul chinezesc pentru luna Septembrie 2022

UNGURII au dat marea lovitură în TRANSILVANIA! Anunțul venit chiar acum de la Budapesta

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Anunț important pentru cei care călătoresc! Schimbări la serviciile de pașapoarte

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies