Andreea a fugit de acasă după ce mama ei a certat-o! Doi părinți din Bacău, apel disperat: Cum a fost văzută fata

Doi părinți din localitatea Buciumi, Băcău, își caută cu disperare fata care a plecat de acasă după ce mama ei i-a spus că a postat o fotografie indecentă pe Instagram.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Andreea Clara, în vârstă de 14 ani, a avut un schimb de replici cu mama ei după ce a postat o fotografie pe Instagram. Părinții au observat că fata nu mai este în cameră vineri dimineața îm jurul orei 05.00.

Citeste si: O celebră prezentatoare de televiziune a fost umilită în direct de un fost mare fotbalist: „Ar trebui să i-o dau în adâncime!” VIDEO

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu a fost făcut praf de un profesor celebru: „Acest trubadur a fraudat fonduri UE. Sper să audă și doamna Kovesi!”

Citeste si: Incredibil, ce s-a întâmplat cu bunicul Luizei Melencu în spital! Bătrânul a cedat psihic! Ce au spus medicii!

O copilă de 14 ani din Bacău a fugit de acasă după ce s-a certat cu mama ei pe seama unei fotografii de pe Instagram. Fata refuză să răspundă la telefon 

Tatăl ei a mers să vadă ce face, moment în care a descoperit că fata lui dispăruse.
"I-am reproşat în legătură cu acea poză şi i-am luat telefonul, iar dimineaţă nu am mai găsit-o. A luat şi telefonul de pe noptiera noastră. Când soţul a intrat în camera fetei, la 5 dimineaţă, a spus că a dispărut. Iniţial, am crezut că este o glumă proastă. Ea nu a mai făcut aşa ceva, nu a mai plecat niciodată de acasă. A plecat din casă joi noapte, spre vineri, când dormeam", a spus Monalisa Gliga, potrivit Observator.tv.

Fata a fost surprinsă de camerele de supraveghere din autogara Onești. Mama ei susţine că telefonul fetei este închis de vineri, de la ora 14.00. Până la acea oră, atât ea, cât şi soţul ei au sunat-o pe Andreea pe mobil, însă nu a răspuns.
"Am vorbit cu toată lumea, cu prieteni de-ai ei, nimeni nu ştie nimic. A fost văzută în Piaţa de sud Bacău, vineri seară, la ora 8 şi jumătate seara. O doamnă vănzătoare a declarat poliţiei că fata ar fi rugat-o să o lase să-şi încarce telefonul o jumătate de oră. Noi am mers acolo, dar femeia spune că adolescenta nu a mai revenit", a mai spus femeia pentru Observator.

Oamenii legii dar şi Monalisa Gliga împreună cu soţul său îi roagă pe toţi cei care o văd să ofere informaţii Poliţiei.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate