Andreea Antonescu, acuzații dure la adresa lui George Burcea, după intrarea în Ferma: „Trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”

Andreea Antonescu este colegă de platou cu George Burcea în cadrul emisiunii Ferma. Scandalul dintre actor și Andreea Bălan nu-i este necunoscut artistei care nu s-a sfiit să-și dea cu părerea.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

 


In articol:

Andreea Antonescu este cea mai nouă concurentă a show-ului Ferma, dupăc e Anisia Gafton a părăsit competiția. Andreea a știut încă de la început că va trebui să stea sub același acoperiș cu fostul soț al colegei sale de trupă, Andreea Bălan, ceea ce nu este un lucru tocmai plăcut.

În cearta dintre Andreea Băla și George Burcea, Andreea Antonescu recunoaște că este de partea colegei sale, deși spune că nu sunt prietene la cataramă. Andreea a declarat în cadrul unui interbiu că îl știa pe George Burcea de pe vremea când mai mergea în vizită la Andreea Bălan. Artista a declarat că nu vrea să-l considere pe fostul soț al Andreei Bălan drept un dușman, dar nici nu pot fi cei mai buni prieteni.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

„Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie", a declarat Andreea Antonescu pentru Click! 

Andreea Antonescu, de partea Andreei Bălan în scandalul divorțului de George Burcea 

Artista spune că nu este străină de scandalul dintre Andreea Bălan și soțul ei și nu este de acord cu acuzațiile aduse de George Burcea la adresa fostei sale soții. Mai mult, artista a fost destul de vehementă și a spus că este de părere că George Burcea trăiește cel mai bun moment al carierei sale.

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a mărturisit cântăreața.

Sursa: Click!

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andreea Antonescu, noua vedetă care intră în competiția Ferma. Primele declarații: „După această experiență...”

Prima fotografie cu urmașul „Prințișorului Taxiurilor”: Ștefan Manolache a postat prima imagine cu copilul lui!

Cutremur în showbiz! Andreea Marin, bătută și umilită în fața unor necunoscuți. A încercat să ascundă tot

Secretul artistei Andreea Antonescu a fost aflat! Ce s-a întâmplat între ea și bărbatul cu care a fost prinsă la mare

Doliu la Puterea dragostei! Un concurent a făcut anunțul tragic: „Drum lin spre cer, om frumos!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies