Andreea Antonescu, dezvăluiri neștiute despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea: ”S-au despărțit strict pe probleme de droguri!

Cântăreața i-a lăsat pe toți mască, în momentul când a apărut la emisiunea Ferma!

Andreea Antonescu
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

 

Andreea Antonescu este noua concurentă de la emisiunea Ferma. Nu doar George Burcea a rămas șocat în momentul în care a văzut-o. Andreea Antonescu a dat cărțile pe față despre fostul partener al Andreei Bălan, imediat cum a ajuns la emisiune.

Colega de trupă a Andreei Bălan a avut multe replici dure la adresa lui Burcea. Aceasta a mai recunoscut că ea și Andreea Bălan nu sunt genul ăla de prietene care ”stau bot în bot”, dar sunt mereu alături una celeilalte atunci când le este greu.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui.”, a declarat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu si Andreea Bălan[Sursa foto: Instagram]

Andreea Antonescu, primită nu tocmai bine de restul concurenților

Concurenții nu au primit-o tocmai bine pe Andreea Antonescu. Vedeta spune că a simțit o răceală printre ei, și nu doar din partea lui George Burcea. Cu toate acestea, Andreea este hotărâtă să demonstreze ce poate și spune că nu va renunța ușor.

Nu m-am pregătit într-un mod deosebit, dar știu că mi-am dorit foarte tare să merg. Eram sigură că va fi o experiență unică, așa că am acceptat fără stau pe gânduri.

Cred că vor fi momente, situații cu care nu m-am confruntat vreodată, și asta îmi place extrem de tare în viață. Psihic sunt pregătită, fizic nu prea pot spune că sunt deoarece la sală nu am mai fost de vreo 10 ani.”, a mărturisit Andreea Antonescu.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bălan, gest impresionant în fața unui cimitir! Cum a fost surprinsă cântăreața

Andreea Bălan, mesaj de dragoste pentru Tiberiu Argint în noua ei piesă: „Îți luminează chipul, îți sclipesc ochii...”

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment

Theodor Andrei, declarații incriminatoare la două săptămâni după ce a ratat calificarea în finala Eurovison. Ce acuze grave aduce: "N-am avut voie să comentez nimic. Le-am...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies