Andreea Antonescu, după ce Andreea Bălan i-a făcut reproșuri: ”Nu am vorbit niciodată despre asta”

Vestea că Andreea Bălan va reveni pe scenă a bucurat pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât o va face în cadrul unui festival care reunește mai toate trupele cu ”istorie” de la noi.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Cu toate acestea, așa cum au observat de fapt și fanii, de pe afișul principal lipsește trupa Andre, fiind acolo doar numele Andreei Bălan.

Citeste si: Andreea Bălan a făcut marele anunț: când revine pe scenă! Fanii sunt îngrijorați. Interpreta: ”Eram sigură că vine tăvălugul”

Citeste si: Andreea Bălan a ajuns la spital după ce a luat pastile! ”Nu am vrut să mă sinucid, am vrut să dorm”! Vezi când s-a întâmplat asta

Citeste si: Scandal! Andreea Berecleanu explică plecarea de la Antena 1: „Context impus.” - evz.ro

Citeste si: Starea Anamariei Prodan s-a agravat după ce a fost confirmată cu COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Andreea Bălan a fost hărţuită de Fisc şi pe patul de spital! După doi ani, Andreea a câştigat procesul cu ANAF! EXCLUSIV

Normal, curioșii au întrebat imediat, pe contul de socializare al Andreei Bălan, care este motivul pentru care cântă singură, pe 11 iunie, și nu alături de Andreea Antonescu, pentru a reuni, în fapt, trupa Andre. Iar răspunsul a fost cât se poate de explicit. ”Era mai frumos să scrie pe afiș Andre, dacă tot apar trupe vechi”, a fost observația unui fan, la care Andreea Bălan a replicat imediat: ”Era, dar nu am reușit să comunicăm pe acest subiect”.

Evident, reporterii WOWbiz.ro au contactat-o pe Andreea Antonescu, iar aceasta a avuit o serie de replici care dovedesc fără putință de tăgadă că între ea și Andreea Bălan există mici deficiențe... de comunicare. ”Cu Andreea (Bălan, n. red.) am vorbit în ultima vreme, am fost și la ea la spital și chiar acum câteva zile am vorbit la telefon. Sunt chiar bucuroasă că este mai bine. Despre acest eveniment, nu am vorbit niciodată. E adevărat, am discutat mai mult despre ea, nu despre muncă, dar, să fiu sinceră, nici nu știam că se întoarce pe scenă și nici nu am auzit de acest concert. E adevărat, sunt și eu destul de ocupată, dar, cu siguranță, nu mi-a spus nimic despre acest eveniment. Mă bucur însă că se simte mai bine și revine pe scenă. Ea știe cel mai bine dacă și cum revine, probabil că s-a gândit la acest lucru”, ne-a spus, în exclusivitate, Andreea Antonescu.

 

Andreea Bălan, naștere cu complicații uriașe

Andreea Bălan a trecut prin momente cumplite când a adus-o pe lume pe Clara Maria, cea de-a doua fiică a ei și a lui George Burcea. Ea a făcut stop cardio-respirator în timp ce se afla în sala de nașteri și doar intervenția medicilor a reușit să o aducă la viață. După o sperietură puternică și câteva zile petrecute în spital, cântăreața credea că este pe drumul cel bun. Din păcate, ea a ajuns din nou la spital după ce s-a trezit într-o baltă de sânge și a fost operată pentru a treia oară. Într-un vlog pe care l-a realizat pe contul său de YouTube, Andreea a vorbit despre chinurile prin care a trecut. „Când văd branule şi seringi mă doare de dinainte să fiu înţepată numai când mă gândesc la cât de înţepată am fost acum 3 săptămâni. Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie. Pe 20 martie iar am sângerat, nu la fel de mult ca data trecută. A fost o operaţie foarte grea, au curăţat tot ce era de curăţat. În principiu, nu mai am niciun hematom. Încerc să mă odihnesc, nu prea reuşesc, dar mă simt din ce în ce mai bine. A fost foarte dureros. Toate acestea mi s-au întâmplat din cauză că pe 4 martie am avut acea embolie amniotică, atunci când am născut-o pe Clara, şi a provocat o cascadă de evenimente. Sper să ajung acasă cu bine, am stat în spital adunat foarte multe zile, nu mai vreau să văd seringi. Am slăbit foarte mult, vreau să îmi revin, să stau acasă cu fetele mele. Îmi pare rău de Clara pentru că este foarte mică şi nu am putut fi alături de ea în primele zile de viaţă”, a spus Andreea Bălan.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Scandal total în Ungaria! Eurodeputat maghiar surprins în ipostaze indecente! Lovitură pentru Viktor Orban

Dezastru pentru Florin și Brigitte Pastramă: Acuzații grave la adresa celor doi: cei doi sunt terminați

Anca de la Strehaia refuză să meargă la pușcărie! Decizie de ultim moment luată de soția lui Leo de la Strehaia, după condamnare! EXCLUSIV

Cum a început povestea de iubire dintre Nelson Mondialu și Liana! Era minoră, a furat-o și a dus-o peste graniță 

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies