Andreea Antonescu plânge pentru prima dată la Survivor România. Faimoasa este distrusă de dorul fetiței sale, Sienna. „Chestia asta mă omoară!”

Dorul de fetița ei o macină pe Andreea Antonescu la Survivor România!

Andreea Antonescu plânge pentru prima dată la Survivor România
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Andreea Antonescu este distrusă de dorul fetiței sale la Survivor România. Artista plânge pentru prima oară de la intrarea în competiție și face o mărturisire surprinzătoare.

Andreea Antonescu, distrusă de dorul fetiței sale, Sienna

Faimoasa traversează o perioadă delicată la Survivor România, pentru că este pentru prima dată când se află departe de fetița ei, Sienna, de Ziua Mamei. Andreea Antonescu spune plângând că doar copilul său este slăbiciunea ei și că tot ce își dorește e să-i audă vocea.

Citeste si: Alin Sălăjean, val de reacții după nominalizarea lui Albert de la Survivor! „Oamenii și-au dat seama de teatrul ieftin pe care îl face băiatul ăsta!”

„Cu cât încerc să stau mai departe de subiect, nu pot, pentru că e punctul meu sensibil. Știu că vine Ziua Mamei și chestia asta mă omoară cel mai tare. Nu am lipsit de la nicio serbare a Siennei și chiar dacă eram acolo, mămicile rădeau că plângeam de fiecare dată când Sienna venea și îmi cânta.

Citeste si: „Știam că nu mă lasă să port nici tocuri!” Cum i-a ars hainele fostul soț, Mamei Geta- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

Acum cu atât mai mult e mai greu, pentru că e foarte departe de mine. Ea a fost punctul meu sensibil întotdeauna. În rest, mă văd capabilă să dărâm munți, să fac orice, nu mi-e teamă de nimic.

Mi-aș dori foarte tare să o aud măcar puțin”, a declarat Andreea Antonescu, în lacrimi, la Survvior România.

Andreea Antonescu, nominalizată pentru eliminare la Survivor România

Faimoșii au pierdut primul meci de imunitate din această săptămână la Survivor România și au fost nevoiți să facă noi nominalizări. Patru dintre aceștia au votat-o pentru eliminare pe cea mai nouă concurentă din echipa roșie, Andreea Antonescu.

Citeste si: Cum a vrut Zanni să o elimine pe Elena Marin de la Survivor România. Planul i s-a năruit în fața ochiilor:  „Să mai spuneți să nu dăm totul, că așa câștigăm!”

Cântăreața a reușit să aducă un singur punct echipei Faimoșilor,de la intrarea în competiție. Andreea Antonescu susține că nominalizarea ei nu a venit ca o surpriză, pentru că a discutat cu colegii săi în camp, care i-au spus că urmează să o propună pentru eliminare.

„Mă așteptam, pentru că unii dintre coechipieri au fost asumați, vâzând că și eu sunt o persoană asumată și prefer adevărul oricât de dureros ar fi. Am realizat că aici am găsit o echipă mult mai închegată decât își dau ei seama că formează. Nu e nici cea mai mică surpriză!”, a declarat Faimoasa.

Drama Andreei Antonescu de la Survivor România

Andreea Antonescu a debutat în muzică la vârsta de 4 ani și consideră că a avut parte de o copilărie atipică. Devenită cunoscută prin fenomenul Andre, vedeta susține că, deși nu a fost un copil normal ca toți ceilalți, nu are niciun regret pentru că trăiește tot ce ar fi trebuit să simtă atunci alături de fetița ei, Sienna.

Citeste si: Ana Porgras de la Survivor România 2021 și-a sacrificat copilăria pentru gimnastică. Părinții ei au făcut eforturi inumane pentru cariera ei. Povestea dramatică de viață a Faimoasei

Unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut Andreea Antonescu a fost moartea tatălui său, peste care a trecut după ani de terapie. În acest timp, artista a reușit să se descopere și să se cunoască mai bine.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Victorie incredibilă a Faimoșilor în meciul pentru imunitate la Survivor România 2021. Elena Marin a adus punctul decisiv: „Tata mi-a transmis forța de care am nevoie!”

Survivor România 7 martie. Faimoșii și Războinicii se luptă pentru cel mai important joc de comunicare: „Iubirea de mamă...”

Mădălina de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce s-a aflat că ar fi însărcinată cu George!

Urmează o perioadă cu multe lacrimi în viața zodiilor. 4 nativi vor plânge de fericire, alte 3 zodii să aibă grijă

Se reduce perioada de suspendare a permisului auto! Ce dovadă trebuie să prezinte șoferii

„Poate asta e ultima dată” Getuța Sterp cu ochii în lacrimi înainte de nuntă

Fetele lui Dinu Patriciu, război câștigat împotriva fratelui vitreg. Miza: o vilă de un million de euro

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies