Andreea Antonescu, primele declarații despre divorțul de soțul ei: „Nimic nu este pe vecie.” Până acum a negat că ar fi probleme în căsnicia ei

Andreea Antonescu a negat până acum că ea și Traian ar avea probleme în căsnicie. Vedeta a făcut, însă, primele declarații legate de un posibil divoț de soțul ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andreea Antonescu este una dintre cele mai cunoscut vedete din România și a ajuns pe micile ecrane încă din adolescență, pe când era colega de trupă a Andreei Bălan. Frumoasa artistă a pus mereu cariera pe primul loc, motiv pentru care nu s-a mutat în Statele Unite ale Americii alături de soțul ei, Traian. 

În ultimii ani s-a zvonit de mai multe ori că Andreea Antonescu ar fi la un pas de a divorța de partenerul ei de viață tocmai din cauza distanței și a faptului că se văd destul de rar. Dacă de fiecare dată când s-a vorbit despre o despărțire fosta componentă a trupei Andre a negat că ar fi vreo problemă în mariajul ei, de data aceasta ea a dat un răspuns care îi face pe mulți să creadă că nu curge doar lapte și miere între ea și soțul ei.

„Mă deranjează ideea de doamnă. Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, a declarat Andreea Antonescu pentru Cancan.

fara descriere

Andreea Antonescu pune muzica pe primul loc!

„De mai mult de 20 de ani, muzica este pentru mine pe primul loc și de aproximativ opt ani, Siena își împarte primul loc alături de muzică. Orice altceva este pe un alt loc. (…) În câteva zile pleacă Siena și până la momentul acesta nu știu dacă mama are procură pentru a scoate copilul din țară.

Citeste si: Ioana Ginghină, despre întâlnirea de la notar cu Alexandru Papadopol: „Nu ne mai văzusem de două luni”

Așa că este posibil ca în următoarele două zile să ajung la notar. Siena pleacă la tati în America. A intrat în vacanța de vară și toate verile și le petrece acolo. Dacă voi avea câteva zile libere este posibil să fug și eu, dar dacă nu am timp o să o aștept aici cu tot sufletul”, a mai spus artista pentru sursa mai sus citată. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate