Andreea Antonescu, sexy în plin divorț! Cum a pozat vedeta la malul mării e... de infarct

Andreea Antonescu, jumătatea șatenă a trupei Andre, se simte, cu siguranță, în această perioadă, mai bine ca niciodată și, mai mult decât atât, pare să fie mai îndrăzneață decât oricând.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Chiar dacă se discută de un divorțul inevitabil de Traian Spak, Andreea Antonescu pare decisă să se bucure la maximum de viață, motiv pentru care, atunci când are puțin timp, fuge pe Litoralul românesc pentru a se bucura de vară.

Citeste si: Andreea Antonescu, adevărul despre scandalurile din trupa Andre și cearta cu Andreea Bălan: ”Nu ne-am vorbit doi ani” | EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Antonescu, primele declarații oficiale despre divorțul de Traian Spak! Ce spune despre relația lor și cum va decurge totul! ”Pe Traian nu l-a deranjat”

Citeste si: Primele declarații ale lui Traian, soțul Andreei Antonescu, după ce a fost anunțat divorțul lor! ”E mult mai mult de atât”

Iar acolo, Andreea Antonescu nu este deloc inhibată când vine vorba de mici ședințe foto în care să arate, dacă mai era nevoie, că este una dintre cele mai sexy artiste din showbiz-ul românesc. De exemplu, zilele trecute, focoasa cântăreață a ajuns în Mamaia pentru câteva ore și, fără să stea pe gânduri, a renunțat la haine pentru un costum de baie care dovedea, în ciuda faptului că a născut și că nu mai este la 20 de ani, că este extrem de senzuală. Astfel, purtând un costum de baie negru care îi punea, din plin, în evidență bustul perfect, Andreea Antonescu a avut grijă să se vadă că ar eîncă forme de fotomodel chiar dacă nu este o împătimită a sălilor de fitness și, mai mult chiar, nu se ține de vreo dietă.

fara descriere

”Am fost pentru o zi și o seară la mare”, ne-a dezvăluit Andreea Antonescu, după ce s-a lăsat fotografiată, la plajă, în ipiostaze care ar înnebuni orice bărbat. Doar că, seara, jumătatea trupei Andre a recidivat. Mai exact, Andreea Antonescu, plecată la o plimbare pe faleză a mai fost surprinsă în câteva ipostaze care ar putea băga boala într-un bărbat: purtând o pereche de pantalonași scurți și o bluză suficient de largă pentru a se putea observa că nu are sutien, artista a atras toate privirile celor din jur.

Pentru a vedea intreaga galerie foto cu Andreea Antonescu in costum de baie, intrați pe kfetele.ro!

Andreea Antonescu pune muzica pe primul loc!

Relaţia dintre Traian Spak şi Andreea Antonescu a fost, în repetate rânduri, pusă sub semnul întrebării, motivele fiind evidente: ea locuieşte mai mult în România, loc în care face tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi continua cariera muzicală, fotografiile cu ei doi, împreună, sunt de-a dreptul rarisime, iar de-a lungul timpului s-au tot ferit să dea detalii – aşa cum fac alte vedete – despre relaţia lor de cuplu. Cu toate acestea, de curând, Andreea Antonescu, pentru prima oară, a recunoscut că sunt probleme cât se poate de serioase în cuplu. ”Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, spunea Andreea Antonescu. Cu toate acestea, a recunoscut pentru WOWbiz.ro frumoasa cântăreață, problemele sunt cât se poate de reale. ”Da, și distanța”, ne-a spus, acum ceva vreme, Andreea Antonescu.

fara descriere

”De patru ani tot divorțez... Traian este un om pe care îl respect foarte tare, la care țin foarte mult și suntem conștienți că faptul că avem un copil împreună, suntem conștienți că ea este universul nostru, știm că trebuie să luptăm pentru ea, indiferent ce ne aduce viața. În momentul de față am ales muzica, cu tot ceea ce implică asta. Pe Traian nu l-a deranjat, ce am apreciat la ea tot timpul a fost faptul că și-a dorit să pun muzica pe primul plan. El s-ar fi dat la o parte dacă ar fi considerat că relația noastră ar fi un impediment în cariera mea... Traian e un om foarte bun... E un om care, atât cât a putut, a fost lângă mine”, ne-a explicat Andreea Antonescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate