Andreea Antonescu și Traian Spak s-au gândit la împăcare. Primele declarații ale vedetei: "El nu și-a dorit acest divorț"

Andreea Antonescu și Traian Spak au vorbit despre împăcare. Primele declarații ale artistei.

Andreea Antonescu și Traian Spak, la un pas de împăcare
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

În urmă cu doi ani, Andreea Antonescu și Traian Spak au decis să divorțeze. Însă, divorțul nu a fost dus până la capăt nici la momentul actual. În cadrul unui interviu, artista a vorbit despre relația pe care o are acum cu tatăl fetiței sale. 

Andreea Antonescu și Traian Spak, la un pas de împăcare

Andreea Antonescu lua pe toată lumea prin suprindere, după ce anunța faptul că a decis să pună punct relației cu fostul soț. De mai bine de doi ani, divorțul nu a fost finalizat, iar artista crede că unul dintre motivele pentru care a durat atât de mult este legat și de faptul că fostul partener nu și-a dorit această despărțire. 

Citeste si: Andreea Antonescu și Elena Marin, revedere emoționantă în Republica Dominicană! Ce au discutat Faimoasele la hotel

Însă, cu toate acestea, ea a fost extrem de decisă și consideră că nu mai este cale de împăcare. 

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

"M-am gândit că ar putea fi și aceasta o explicație, mai ales că nu și-a dorit acest divorț, dar, în ce mă privește, odată pornită pe drumul acesta, nu mă mai întorc", a declarat Andreea

Antonescu, potrivit VIVA

Andreea Antonescu și Traian Spak, la un pas de împăcare
Andreea Antonescu și Traian Spak[Sursa foto: Instagram]

Ba chiar mai mult, cei doi au avut parte de mai multe discuții de-a lungul acestor doi ani, în care se gândeau dacă merită să își mai ofere o șansă sau nu. 

Citeste si: Andreea Antonescu, ce semnificație aparte are ultimul tatuaj pe care și l-a făcut! „Pentru el l-am făcut...”

Andreea nu vrea să plece în Statele Unite, iar Traian Spak nu vrea să vină în România, ceea ce se înseamnă că viața lor e diferită.

"Nu doar una singură, însă toate proiectele pe care le am mă țin în continuare în România. Cât despre el, este în continuare în Statele Unite și nu se gândește la întoarcerea în țară, lucru care este principalul inconvenient.

Eu am viața în România, el în America", a mai adăugat artista. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Antonescu suferă enorm după pierderea tatălui ei. Ce omagiu i-a adus părintelui ei: ”Din ziua în care ai primit aripi...”

Andreea Antonescu, ce semnificație aparte are ultimul tatuaj pe care și l-a făcut! „Pentru el l-am făcut...”

Andreea Antonescu și Ana Porgras răspund celor mai mari curiozități ale internauților. Ce s-a întâmplat în tabăra Faimoșilor?

Zodiile care vor face mulți bani în această vară

Mirela Vaida surprinde din nou! A fost show total. Totul s-a întâmplat în direct

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

A luat naștere imposibila alianță dintre PNL și PSD. Cetățenii sunt cei care vor suferi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies