Andreea Antonescu și Traian Spak se reîmpacă? Bomba primăverii în showbiz

Andreea Antonescu, jumătatea trupei Andre, duce o viață tulbure după ce a decis să se separe de iubitul său mai tânăr cu 11 ani.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Andreea Antonescu și Traian Spak se reîmpacă? Bomba primăverii în showbiz


In articol:

La distanță de șase luni după primul sărut, Andreea Antonescu și iubitul său, Ștefan Manolache, și-au spus “Adio”. Se pare că fără prea multe regrete.

Andreea Antonescu este cea care a dorit să pună capăt relației pe care o avea până în prezent. Deși motivele rămân încă necunoscute, se pare că decizia fostei dive playboy țin de fostul soț. 

America a rupt-o pe Andreea Antonescu de Traian Spak

Andreea Antonescu anunța la în toamna anului 2019 că divorțează de soțul său. Mariajul între cei doi ținuse aproape un deceniu. Discuțiile între cei doi au apărut după ce Andreea Antonescu nu a mai fost atrasă de viața în America, pe când Traian Spak nu se vede trăind în altă parte, mai ales că a pus bazele unei afaceri peste ocean.

Ștefan Manolache, escapada Andreei Antonescu

Încă măritată în acte cu Traian Spak, Andreea a decis că este cazul să își mai dea o șansă în iubire. Și ce iubire.... Ștefan Manolache, tânăr cu 11 ani mai mic decât ea, cunoscut publicului datorită relațiilor cu alte femei celebre, a fost alesul Andreei Antonescu. Cei doi păreau a avea o relație serioasă, ba chiar se punea problema ca artista să se mute în Iași, orașul în care acesta trăiește și are afaceri.

„Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar este serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de matură încât să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta îmi doresc decât liniște. Tot ceea ce pot spune este că acum îmi e bine”, declara Andreea Antonescu, la sfârșitul anului trecut.

Andreea Antonescu și Traian Spak se reîmpacă? Bomba primăverii în showbiz

Traian Spak, motivul rupturii între Andreea Antonescu și Manolache

În luna februarie a acestui an, Andreea Antonescu s-a aflat în centrul unui scandal, după ce a sunat la serviciul de urgență 112, spunând că a fost sechestrată în casă de iubitul ei. O echipă s-a deplasat la casa lui Manolache, moment în care artista și-a schimbat discursul, spunând că se află în locuință pentru că așa dorește și că apelul la 112 ar fi fost făcut de un copil al unor prieteni în glumă. Andreea s-a ales cu o amendă de 4.000 lei pentru apelul nejustificat.

După conflictul cu pricina, cei doi îndrăgostiți au decis să dea o șansă relației lor, însă, iată că, în prezent, cei doi nu mai formează un cuplu. Cântăreața a decis să pună capăt relației după ce s-a dovedit că Andreea Antonescu nu este pegătită să divorțeze de soțul ei.

“Părinții lui Ștefan sunt foarte deranjați că ea este încă măritată, ba chiar s-au oferit să o ajute cu demersurile legale. Însă, Andreea spunea mereu da, da, însă atunci când trebuia să facă ceva concret, dădea înapoi. Ba mai mult, atunci când vorbește cu Traian la telefon, nu pare a discuta cu un bărbat cu care nu mai are nicio legătură. Se comportă precum un cuplu. Ștefan i-a reproșat acest lucru în repetate rânduri”, au mărturisit surse apropiate artistei.

Cine este Andreea Antonescu

Andreea Georgiana Antonescu (n. 7 septembrie 1982, Galați) este cântăreață și textieră din România care și-a început activitatea în domeniul muzical de la vârsta de șase ani când a început să participe și să câștige premii la concursuri și festivaluri de muzică. La 12 ani a lansat primul ei album, „Din vina ta”, cu 10 piese scrise de Adrian Ordean. Deși a avut câteva încercări de afirmare la nivel național, succesul și adorația publicului au venit împreună cu lansarea trupei ANDRÉ, alături de Andreea Bălan.

După destrămarea ANDRÉ, Andreea Antonescu a continuat cu o carieră solo, a lansat 3 albume și multe single-uri care au devenit hit-uri.

Anul 2019 a adus-o pe artistă în atenția publicului. Până la începutul lunii Iunie, Andreea a fost implicată în proiectul DISKOteka, cel mai mare festival european de muzică retro, din organizarea căruia a făcut parte și a cărui imagine a fost. Imediat a urmat anunțul că trupa ANDRÉ se reunește, știre care a uimit și încântat întreaga țară. Luna septembrie a adus alte surprize fanilor și după o pauză de doi ani, Andreea a lansat single-ul „Iubirea Pe Acte” care a venit cu un alt anunț de interes public, divorțul cântăreței.

La sfârșitul anului, Andreea Bălan o cunoaște pe Andreea Antonescu la emisunea pentru copii Ba da, Ba nu, luând astfel naștere proiectul Andrè, cu toate că Alexandru Antonescu, a fost reticient la început.

Proiectul Andrè s-a dovedit a fi un succes național, având ocazional succes și în afara granițelor românești, target-ul lor de audiența fiind adolescenții. Compozițiile de pe albumul de debut, La întâlnire, au fost realizate în majoritate de Săndel Bălan, fiind inclusă și piesa "Un univers mai liniștit", redenumită aici "Iluzii", interpretată anterior de Andreea Bălan în cadrul concursului Eurovision.

Acesta a fost lansat în luna mai a anului 1999 și s-a dovedit a fi un succes comercial, vânzându-se în peste 50.000 de exemplare până în luna septembrie a aceluiași an.Grupul s-a bucurat de o mare popularitate datorită stilului muzical simplu și melodiile ritmate.Pentru a promova albumul, au interpretat "La întâlnire", "Să ne distrăm" și "Nu mă uita" în cadrul unor emisiuni televizate, însă niciuna din piesele repsective nu a beneficiat de un videoclip. Prima piesă s-a bucurat de popularitate la posturile de radio, în ciuda lipsei de sprijin din partea acestora acordată muzicienilor români de obicei.

În vara anului 1999 apare piesa "Liberă la mare", un cântec semnătură al grupului. Piesa a fost interpetată cu mai multe ocazii, inclusiv la Festivalul de la Mamaia, unde a câștigat locul 1 la secțiunea "Șlagăre", devenind astfel cele mai tinere soliste care au câștigat trofeul. La sfârșitul aceluiași an, apare albumul Noapte de vis, pe care este inclus hitul, fiind promovată piesa "Noapte de vis (Moșule, ce tânăr ești)", de această dată cu un videoclip."Noapte de vis" a fost numită pe locul 16 în clasamentul "Top 20 după '90", o ierarhie organizată de Kiss FM și revista Click, bazată pe voturile publicului,iar în 2008, "Liberă la mare" a fost clasată pe locul 29 în topul realizat de televiziunea U intitulat „Top 100 melodii care au rupt România în două”..

De pe al treilea album, Prima iubire (2000) au fost promovate: "Prima iubire" și "Lasă-mă papa la mare", ambele hituri de top 20 în România. "Lasă-mă papa la mare" a fost numită pe locul 19 în clasamentul "Top 20 după '90", o ierarhie organizată de Kiss FM și revista Click, bazată pe voturile publicului. Următorul album, Am să-mi fac de cap (2000), a fost promovat de asemenea de două cântece: "Am să-mi fac de cap" și "Flori de tei", ambele beneficiind de câte un videoclip, ultimul fiind la vremea respectivă cel mai scump videoclip realizat vreodată în România, având un buget de 12.000 de dolari americani, fiind și primul filmat pe peliculă.

La începutul anului 2001 primesc din partea revistei Bravo distincția "Cea mai bună trupă pentru adolescenți" și sunt numite "prințesele muzicii dance", despărțindu-se însă la scurt timp din cauza neînțelegerilor cu Antonescu. Bălan își continuă cariera, formând un duo cu Alina Sorescu. Deși au avut o serie de apariții televizate, proiectul a eșuat înainte de lansarea unui album sau al unui videoclip, după numai șase luni. În același timp apare pe piață albumul greatest hits, Andrè - Best Of.

Formația se reunește după decesul tatălui Andreei Antonescu, ultima sa dorință fiind aceasta. Duo-ul lansează un album, O noapte și-o zi și un single cu același nume, promovat de un videoclip, însă se despart din nou, în special Bălan negând orice șansă de a exista o împăcare profesională între cele două, considerând posibil doar un duet. Succesul grupului este considerat ca fiind cel mai mare din istoria muzicii românești.

De-a lungul carierei alături de Antonescu, cele două au fost intens criticate pentru imaginea promovată și stilul vestimentar. Cele două au avut o influență foarte mare asupra tinerelor, lansând moda platformelor, denumite generic "șenile", a codițelor, a fustelor mini și a sânilor evidențiați cu sutiene push-up.

Această modă a fost intens criticată din cauza faptului că adolescentele se simțeau influențate de imaginea lor. Grupul a fost de asmenea constant în atenția ziarelor de scandal, care publicau zvonuri conform cele două nu se înțelegeau, că doar partea financiară le leagă și că se bat în culise, lucruri dezmințite de cele două interprete, care susțin că certurile au apărut de fapt, chiar din cauza articolelor respective, notează Wikipedia.ro.

În 2019 trupa Andre s-a reunit

În aprilie 2019, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au decis să reunească trupa fenomen, după 17 ani de absență, și au ținut secreată această decizie aproximativ trei luni. Pe data de 02 iulie a fost făcut anunțul oficial și a fost lansat teaser-ul noului single, moment care a surprins întreg showbiz-ul românesc. Single-ul de revenire, „Reset la Inimă”, a fost lansat pe 09 iulie 2019 când a avut loc și evenimentul de lansare la care au participat de la cele mai importante nume din industrie până la fani înfocați.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate