Andreea Antonescu vorbeste despre scandalul dintre Keo si Andreea Balan! "Andreea nu si-a permis nicio secunda sa..." - Afla aici detalii exclusive!

Andreea Antonescu a acceptat invitatia de a veni in platoul WOWbiz si a vorbit despre scandalul dintre fosta ei colega de scena, Andreea Balan, si Keo. ##VIDEO269604##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereMai mult, artista a incercat sa faca lumina si in legatura cu faptul ca ea a ramas in continuare in show-urile organizate de Marius Gavrila, chiar daca asta nu i-ar fi picat prea bine Andreei Balan. "Inainte de orice, acest scandal nu imi apartine. Eu sunt la mijloc intre doi oameni la care tin enorm. Andreea este persoana cu care am impartit patul mai mult decat cu fratele meu. Pe Marius il stiu dinainte de a intra in trupa Andree. El ma baga in spectacolele lui fara sa fiu cunoscuta.", a spus Andreea Antonescu.

##VIDEO269606##

Cat despre inregistrarile in care vocea Andreei Balan nu este ceea ce ar trebui sa fie, Antoneasca s-a limitat in a comenta sec. "Nu stiu ce sa zic despre prestatia Andreei prezentata de Marius. Poate fiecare dintre noi are momente proaste. Nu stiu ce sa zic.", a spus ea.

fara descriereIn continuare este decisa sa isi duca la bun sfarsit contractul pe care l-a semnat cu Marius Gavrila si nu se gandeste sa renunte la el, indiferent cine i-ar cere asta. "Marius a fost cel mai corect om cu care am lucrat. El a fost singurul care ma suna sa ii trimit facturile sa imi poata da banii. Nimeni nu s-a mai rugat de mine sa ma plateasca pentru concerte. Eu imi fac job-ul si nu cred ca e cineva in masura sa ma traga pe mine la raspundere si sa imi spuna ce sa fac si nu. Andreea ramane in continuare nasa fetitei mele, iar cu Marius voi continua colaborarea. Este cariera mea si vreau sa o dezvolt. Andreea, ca om, nu mi-a cerut nicio secunda sa renunt la acest contract. Nu cred ca si-a permis sa imi ceara asta.", a mai spus Andreea Antonescu la WOWbiz.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate