Andreea Antonescu vs George Burcea! Cronica unui scandal uriaș EXCLUSIV

Andreea Antonescu și George Burcea sunt, acum, doi dintre concurenții unui show dificil, ”Ferma”, cei doi având grijă, de fapt, să nu se menajeze deloc în declarații, cu atât mai mult cu cât între ei ”atârnă greu” divorțul de Andreea Bălan.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume despre Geroge Burcea

Cel care a deschis ostilitățile a fost George Burcea, acesta ironizând-o crunt pe colega de trupă a Andreei Bălan, Andreea Antonescu.


In articol:

„Ferma mi-a fãcut cea mai mare surprizã: aseara mi-a adus cea mai bunã voce femininã din Ro, femeia sfântã si exemplul perfect de “om cinstit” . Andra, Delia…..iertati-ma…”, a notat pe conturile sale de socializare George Burcea. Iar Andreea Antonescu nu l-a menajat nici ea pe viitorul fost soț al Andreei Bălan și, încă de la intrarea în Fermă și-a expus părerile cu privire la acesta.

“Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a declarat Andreea Antonescu, la scurt timp după ce a ajuns în Fermă.

George Burcea
George Burcea a povestit la Ferma varianta lui despre despartirea de Andreea Balan

Citeste si: Mutare istorică pe axa Antena 1 - Pro TV. Celentano i-a lăsat mască: „Așa-i în tenis” - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Doar că schimbul acesta de declarații cât se poate de acide din fața camerelor de luat vederi vine după ce, știind că George Burcea este la Ferma, Andreea Antonescu s-a pregătit psihic, din timp. De altfel, le mărturisea ea amicilor săi, înainte de Ferma, felul în care se manifesta George Burcea cu privire la divorțul său de Andreea Bălan o deranja enorm. ”Andre-ele sunt nu doar prietene, Bălan e nașa fetiței Andreei Antonescu. Chiar dacă ele au fost certate, Antoneasca este trup și suflet alături de Bălan. Și normal... Mai ales în situația divorțului lui George Burcea, Andreea Antonescu este foarte supărată pentru că știe multe amănunte, nespuse de vreunul dintre cei implicați. Și, înainte de Ferma, Andreea a fost clară în atitudine: nu voi fi cea care deschide războiul, dar să îl ferească Dumnezeu să o facă el! Mai ales că Andreea știe, și ea, multe amănunte despre George Burcea, mai ales că s-au întâlnit în nenumărate momente. Iar Antoneasca este foarte strictă cu amicii ei, e foarte protectoare. Nu m-ar mira să mai aibă câte ceva de spus Andreea, dacă George o mai atacă la Ferma”, ne-a spus o amică de-ale Andreei Antonescu.

 

Andreea Bălan și George Burcea, divorț dificil la câteva luni de la nuntă

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe.

Andreea Balan
Andreea Balan e fericita dupa despartirea de George Burcea

Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a declarat George Burcea pentru OK Magazine. Cu toate acestea, susțin sursele noastre, informațiile fiind confirmate și de Andreea Antonescu, public, la Ferma,  adevăratul motiv al divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea este consumul de droguri și efectele pe care le avea acesta asupra bărbatului.

 

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Bill Gates a șocat pe toată lumea! Ce ne așteaptă în 20 de ani? Trebuie să fim pregătiți

S-a făcut de râs în întreaga țară! Vedeta care a apărut beată mangă la Pro Tv: „Părea o femeie liniștită, normală…”

George Burcea, mesaj neașteptat după scandalul cu Andreea Antonescu! Ce a scris actorul pe rețelele de socialzare

Andreea Antonescu, acuzații dure la adresa lui George Burcea, după intrarea în Ferma: „Trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies