Andreea Bălan a ajuns la spital după ce a luat pastile! ”Nu am vrut să mă sinucid, am vrut să dorm”! Vezi când s-a întâmplat asta

Andreea Bălan a mai trecut printr-o perioadă extrem de grea, la începutul anilor 2000, când era doar o adolescentă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Andreea Bălan a fost la un pas să moară după cea de-a doua naștere și doar interveția rapidă a medicilor urmată de alte două operații i-au salvat viața.

La începutul anilor 2000, imediat după ce trupa Andre s-a desființat, Andreea Bălan a ajuns la spital după ce a luat mai multe pastile de Distonocalm. Episodul în sine este unul bizar, iar presa a speculat atunci probleme legate de o posibilă depresie. Era perioada în care Bălan plecase de la Ploiești la București, se certase cu părinții, se certase cu impresarul ei care semnase apoi cu fosta ei colegă, Andreea Antonescu.

Citeste si: Andreea Bălan, dezvăluiri dureroase la o lună după ce a născut: „Nu pot să fac nimic...”

Citeste si: Andreea Bălan, momentul adevărului! Artista spune dacă se mai întoarce vreodată pe scenă! "Să-mi revin!"

Citeste si: Andreea Bălan nu are voie nici să ridice o sticlă cu apă de doi litri! Artista a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu ea

Cântăreața a negat însă că a vrut să se sinucidă și a declarat că doar ”a vrut să adoarmă”. Ea a admis însă că avea multe probleme din cauza cărora avea nopți albe.

Andreea Bălan: ”O încercare stupidă”

fara descriere

”Uneori, problemele te copleșesc prin numărul lor. La momentul respectiv treceam și eu printr-o astfel de perioadă. Aveam probleme cu somnul și se pare că o încercare stupidă de a dormi măcar o noapte liniștită s-a transformat într-o experiență neplăcută și un subiect de presă nemeritat și a dus pe o pantă alunecoasă. Nu am vrut să mă sinucid, am vrut doar să dorm”, a povestit Andreea Bălan în 2004.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate