Andreea Balan a iesit si ea la atac! Uite cum a incercat sa il faca praf de Keo! "E jenat ca el sa arunce cu noroi in mine!"

Andreea Balan si Keo si-au spus ADIO, dar in continuare isi arunca cuvinte grele. Dupa ce aseara, el a fost invitata la WOWbiz unde a vorbit de relatia cu Andreea, acum a venit randul ei sa iasa la atac.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriere"Mi se pare urat ca doi barbati sa mearga pe o canapea si sa arunce cu noroi intr-o femeie. E urat ca acesti doi oameni care au facut bani cu mine sa faca asa ceva. Keo imi taia facturi in fiecare luna. El a luat de la mine 50.000 de euro pe aia 7%. In trei ani de zile a facut banii astia.", a spus Andreea.

Ea a incercat sa lamureasca si problema locuintei si a explicat de ce era nevoita sa ii plateasca chirie mamei lui Keo.  "Eu si Keo nu am locuit niciodata impreuna. Este adevarat ce a spus el aseara ca am platit chirie mamei lui. Eu nu pot sa spun ca am locuit in acel apartament, ci doar ca am dormit in el, in anumite seri, alaturi de Keo. Eu nu aveam niciun cuvant de spus in acea casa.",  a spus Andreea Balan la Acces Direct.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate