Andreea Bălan a scăpat de inhibiții și și-a lăsat sânii la vedere

Andreea Bălan a trecut repede peste despărțirea de George Burcea și deja urmează să lanseze o melodie. Artista a apărut cu sânii la vedere în cel mai nou videoclip.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Andreea Bălan a treut prin cea mai dificilă perioadă din viața ei după George Burcea a de cis că nu mai vrea să facă parte din viața ei. Artista și-a dorit extrem de mult o familie și a încercat din răsputeri să își salveze familia măcar de dragul fetițelor sale, însă nici măcar așa nu a reușit să îl înduplece pe George Burcea.

Citeste si: Andreea Bălan a trecut cel mai mare test după despărțirea de Burcea. Ce a spus vedeta?

Andreea Bălan a scăpat de inhibiții și și-a lăsat sânii la vedere

Artista nu stă locului nicio clipă și hiar a trecut printr-o perioadă dificilă, nu și-a neglijat cariera.

Citeste si: Andreea Bălan se gândește să îi mai dea o șansă lui George Burcea? Vedeta a mărturisit totul public: „Este important ca...”

Andreea Bălan va lansa o nouă piesă, intitulată ”Am crezut în basme”, o piesă care are mare legătură cu perioada neagră din viața ei.

„O piesă de suflet despre mine, despre iubire si despre basme”, a scris Andreea Bălan despre piesa pe care o va scoate în curând.

fara descriere

Citeste si: Ce a spus un deputat rus după ce a văzut o asistentă în bikini: „Le-a trezit pacienţilor de sex masculin dorinţa de a trăi”

Artista a filmat deja videoclipul și a postat un promo. Videoclipul și piesa se anunță a fi cu totul incendiare, însă asta nu este tot. Într-unul dintre cadrele de câteva secunde ale teaserului, Andreea Bălan apare dezbrăcată în clip alături de un bărbat misterios. Cântăreața a ales să poarte doar o pereche de jeans, iar sânii îi sunt acoperiți doar de păr.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate