Andreea Bălan a suferit pierderi de memorie după prima operație! Detalii teribile din foaia de externare: i s-a oprit inima

Andreea Bălan a făcut public tot biletul de externare după prima operație, care a urmat nașterii fetiței sale. Ea a încercat astfel să le închidă gura celor care au susținut că a ”inventat” această poveste doar pentru publicitate.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Informații șocante despre prima operație a Andreei Bălan sunt scoase la lumină chiar de interpretă. Într-o înregistrare postată pe Youtube, Andreea a citit tot biletul de externare eliberat de clinica la care a născut.

Medicii au notat faptul că în timpul cezarienei, a intervenit o bradicardie severă (scăderea frecvenței cardiace sub 60 bătăi pe minut) și i s-a făcut masaj cardiac. Ea a fost operată în aceeași zi de embolie amniotică, iar la trezire a suferit pierderi de memorie și era dezorientată.

”Am aici biletul de externare din 8 martie, adică la 4 zile după cezariană. Este cel mai important bilet de externare pentru că au mai fost, după aceea, încă două intervenții dar acele bilete de externare sunt mult mai simple. S-a intervenit pentru înlăturarea hematoamelor. În schimb, acest bilet de externare este cel mai important de la cezariană. Și aici scrie negru pe alb ce s-a întâmplat, dom’le, în ziua aceea fatidică de 4 martie?

Așadar, dragilor, ”pacienta în vârstă de 35 de ani se internează în clinică cu diagonsticul IIGIIP, sarcină în 38 de săptămâni, făt viu unic, prezentație craniană, uter cicatricial pentru asistență la naștere”. Ce-o fi însemnând astea... ei știu...

Operată, cusută și operată din nou

”În data de 4 martie 2017, ora 17:30, se decide terminarea nașterii prin operație cezariană, ST pentru profilaxia rupturii uterine și se extrage făt viu, feminin, greutate 3,190 grame, scor 10. Se recoltează sânge și cordon omblical pentru prelevarea de celule STEM.

În timpul extracției intraoperatorii a placentei de 550 gr, aspect macrospoic normal, pacienta prezintă bradicardie severă până la asistolă pentru care se practică de către medicul anestezist masaj cardiac extern, intubație oro-traheală și ventilație mecanică cu relaurea ritmului cardiac rapid cu stabilitate hemo-dinamică sub adrenașină până la sfârșitul operației. Interoperator se efectuează histerorafie dublu-strat cu uter ferm retractat și hemostază eficientă parietorafie anatomică”. Adică, pe înțelesul nostru, am fost cusută.

Citeste si: Adevărul despre revenirea pe scenă a Andreei Bălan. După ce a fost la un pas de moarte, artista a luat o decizie-șoc! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Citeste si: Mircea N. Stoian demască vedetele! Concluzii şocante despre relaţia lui Irinel Columbeanu cu Oana! "O ţine ca pe un căţeluş, în lesă, după el!" VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: George Burcea a turbat de supărare din cauza Andreei Bălan: ”Te părăsesc...” | DEZVĂLUIRI

”Pacienta rămâne sub supraveghere în sala de operații sub suspiciunea de embolie amniotică. La 18:30, pacienta prezintă hemoragie abundentă. Se instituie comisie medicală pentru situații de urgență privind suspiciunea de CID. Se decide reintervenția de urgență pentru curățare”. Odată cusută s-a făcut comisie medicală, s-a reintervenit, am fost din nou deschisă și am fost curățată.

Când s-a trezit, nu mai știa ce s-a întâmplat

”Ulterior, pacienta este admisă în terapie intensivă având evoluție post-operatorie favorabilă, extubată la 4 ore post-operator, devine conștientă, e dezorientată, respiră spontan, eficient”. Și apoi mai sunt alte detalii de ”hemodinamică”...

Mai departe, scrie așa: ”tulburări ale memoriei recente, se cere evaluare neurologică și IRM cerebrală”. Chiar am făcut în următoarele 30 de ore după chestia asta m-au trimis la RMN”, a povestit Andreea Bălan pe vlogul ei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate