Andreea Bălan a trecut cel mai mare test după despărțirea de Burcea. Ce a spus vedeta?

Andreea Bălan a dezvăluit că despărțirea de George Burcea i-a lăsat sufletul în paragină. Vedeta admite că are nevoie de timp pentru ca să uite suferință

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Andreea Bălan, cel mai mare test după ruptura de Burcea. Ce a făcut?
Andreea Bălan, cel mai mare test după ruptura de Burcea. Ce a făcut?


In articol:

Andreea Bălan a reușit să se deschidă în fața fanilor și, astfel, a trecut cel mai mare test de la despărțirea de George Burcea. Dar ce a făcut Andreea Bălan atât de important? Practic, artista și-a privit clipa vieții cu sinceritate și a admis că are nevoie de timp să se vindece după suferința emoțională cauzată de căsnicia cu George Burcea.

Andreea Bălan, vizitată permanent de George Burcea

Andreea Bălan a putut vorbi, după o perioadă în care situația ei a fost alimentată de diverse zvonuri, despre viața sa amoroasă după despărțirea de George Burcea. Pe filmarea făcută publică, artista a dezvăluit ce face când fostul soț vine în vizită la fetițe. În perioada stării de urgență, actorul a avut o perioadă destul de lungă în care nu le-a putut vedea față în față pe Clara și Ella.

S-au scurs deja patru luni de la despărțirea de George Burcea, iar Andreea Bălan încă asimilează toate schimbările odată cu producerea rupturii de fostul partener de viață… Oficial, ei sunt încă soț și soție.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Andreea Bălan nu vrea să fie atinsă de niciun bărbat

Cântăreața este convinsă că nu se mai poate face nimic ca să se întoarcă de pe acest drum și a subliniat pe un ton apăsat că nu își caută un nou iubit. Cu toate acestea, artista crede încă în iubire și simte că, la momentul potrivit, va apărea bărbatul potrivit pentru ea. În prezent, întreaga sa atenție este canalizată pe comorile sale: Ella și Clara.

“(…). Nu caut un nou iubit și nu trebuie să căutăm un nou iubit. Nu trebuie să căutăm, ci trebuie să vindecăm întâi, dacă avem de vindecat anumite probleme sau suferințe. Nu trebuie să ne punem piedici și să credem că dacă am avut un eșec în dragoste, sau două, sau trei, nu înseamnă că nu vom reuși în dragoste, că nu vom iubi din nou sau nu o să mai fim iubite. Eu cred în dragoste, cred că voi mai fi iubită și că voi mai iubi, dar nu este un scop. Trebuie să fii fericit cu tine însuți, nu trebuie ca fericirea să ți-o dea un bărbat. (…) Sunt foarte bine acum, fără un partener, nu îmi doresc acum un partener, important e să am grijă de fetițe, să fie bine, fericite și să treacă peste această perioadă de tranziție”, a spus vedeta în cel mai nou vlog, pe care îl puteți vedea integral în clipul de mai jos..

„Când vine tati, mă bucur și eu”

În timpul dezvăluirilor, artista a spus cum decurg zilele în care fostul partener vine acasă la ea, unde fetițele lor au rămas. Andreea Bălan este ajutată în creșterea și educarea Ellei și a Clarei de mama sa și o bonă.

„Au trecut aproape 4 luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă pe fetițe… Ela, un copil la trei ani, nu prea înțelege, nu știe ce înseamnă un divorț sau o supărare, tati lucrează… De aceea este foarte important pentru mine să le ofer anumite activități, să le ajut să treacă mai ușor peste această perioadă de tranziție și, atunci când vine tati, să aibă timpul lor cu tati. Când vine tati, mă bucur și eu de timpul meu, cu mine și cred că așa fac foarte multe mame care sunt full-time. Ei bine, trecând patru luni, nu se mai poate rezolva și nu se mai poate repara nimic și nu cred că vom mai putea să fim ca înainte, ca și familie. Acum este important ca fiecare să își îndeplinească rolul, eu de mamă și el, cât se poate, de tată”, a mai afirmat fosta parteneră de viață a lui George Burcea.

 


Citește și:

Bianca Drăgușanu, mesaj îngrijorător pentru fani! Cu mască și ochelari la ochi, vedeta promite că va da cărțile pe față: „Am de gând să vă dezvălui...”

Oana Roman, gafă vestimentară pe internet! S-a pozat într-o bluză transparentă și i s-a văzut... FOTO

Lidia Buble, întâlnire cu Răzvan Simion la scurt timp după ce a fost surprinsă cu artistul Cornel Ilie!

Ultimă oră! Actorul Jean Paler, de urgență la spital!

O nouă idilă la Exatlon? Cum au fost surprinși un Războinic și o Faimoasă, la un an de de la terminarea show ului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies