Andreea Balan arunca BOMBA: "Ultimul refuz a venit din partea mea acum 4 zile. Apoi Keo s-a dus iar la Misty!"

Andreea Balan a recunoscut ca in ultimele 5 luni, Keo a cautat-o des sa se impace. Ultima tentativa a acestuia a avut loc in weekend.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Nu pot da replica cuiva care mi-a distrus casa, nu a existat un triunghi amoros. Eu am terminat totul acum 5 luni. Ei se cearta si se impaca, dar nu e problema mea. Eu am alta relatie de 3 luni de zile, e asumata si sunt fericita cu Michael. Vreau ca aceasta poveste sa se inchida astazi definitiv. Nu ma despert de el, nu ma impac cu Keo. E problema lui daca se desparte si se impaca cu Misty. Incerca sa se impace cu mine in ultimele 5 luni, dar nu i-a mers. Apoi se intorcea la ea.

Ultimul refuz a venit din partea mea acum 4 zile. Apoi s-a dus iar la ea. Eu cu Misty nu am fost confidente niciodata, am fost o doamna cu ea, i-am vorbit mereu frumos, nu au existat mesaje urate. Keo e liber sa faca ce vrea, sa iubeasca. Eu vreau doar sa fiu lasata in pace, sa imi traiesc fericirea. Cand am fost la Keo in studio si am inregistrat ceva, el s-a decis sa se desparta iar de Misty. Nu mai e loc de asa ceva. fara descriere

Daca el e fericit cu aceasta fata care a fost ridicata la rangul de iubita oficiala, eu ii doresc tot binele din lume. In ultima perioada, Keo nu a mai locuit in casa. Nu s-a intalnit cu Michael. Nu exista nicio cale de impacare, nu. Cred ca a avut remuscari de a facut asta, nu e usor cand stii ca ai pendulat in ultimii 2 ani.

Keo nu mi-a cunoscut bunicile si nici nu l-a vazut pe tata. Doar pe mama pentru ca vorbim lucruri administrative despre casa. Asa cum am facut o casa, mai fac 10. Conteaza ca eu sa muncesc si sa imi vad de cariera. Misty nu o sa stea in casa facuta de noi. Mai bine fac alta. Cand am fost eu in Mexic, stiam ca a existat un flirt. Cand am ajuns in tara, am sunat la numerele din telefonul lui si mi-a raspuns ea, foarte amabila, si a zis ca e doar un flirt. Au renuntat sa se mai vada si nu am vrut eu sa renunt la relatia pe care o aveam deja de doi ani. Apoi am aflat ca, de fapt, el are o relatie cu ea",
a marturisit Andreea Balan pentru Antena 1.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate