Andreea Balan: “Cand aveam 8-9 ani, ma inchideam in camera si ma zbenguiam in fata oglinzii”

Andreea Balan a fost intotdeauna apreciata pentru talentul sau la dans. Blondina isi aminteste cu placere de competitia la care a participat in 2007, la Mexic.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriere

“Dacă acum 10 ani mi-ar fi spus cineva că voi ajunge să dansez 40 de stiluri de dans şi că voi putea să execut figuri acrobatice complexe, nu l-aş fi crezut în ruptul capului. 

Totuşi mereu am dansat... când aveam 8,9 ani mă închideam în camera mea şi dansam, cântam, mă zbenguiam în faţa oglinzii pe toate melodiile de pe vinil ale părintilor mei. 
Mai târziu am ajuns chiar să concep diferite coregrafii simpluţe în perioada Andre şi tot mai complexe în perioada ce a urmat după destrămarea trupei. 

Dar adevărata mea formare ca dansator profesionist şi dezvoltare ca om al spectacolului s-a produs în Mexic, la "Campionatul Internaţional de Dans", competiţie la care au participat 9 ţări. 
Am plecat acolo împreuna cu Petrişor Ruge, partenerul meu de dans şi coregrafa Doina Botis. 
Deşi regulile concursului stipulau clar că e un concurs de dansatori neprofesionişti, unele ţări au trişat şi au trimis dansatori de dans sportiv, balerini cu ani grei de studiu în spate, iar noi doi, neprofesionişti şi începători în ale dansului, am fost aruncaţi într-o competiţie zdrobitoare, mult peste nivelul nostru de cunoştinţe”
, a scris Andreea pe blogul ei de pe zutv.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate