Vedete

Andreea Bălan, clipe cumplite după externare: „Plâng încontinuu”. Ce se întâmplă cu vedeta

Andreea Bălan a vorbit despre clipele în care aproape și-a pierdut viața în urmă cu 10 zile. Ce se întâmplă cu ea, după ce a fost externată.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

La aproape două săptămâni de când a fost la un pas de moarte, Andreea Bălan trece din nou prin clipe cumplite. Artista a dezvăluit ce se întâmplă cu ea după ce a suferit o embolie amniotică în timpul operației de cezariană.

„Nu-mi aduc nimic aminte de tot ce s-a întâmplat înainte, cum am ajuns la maternitate, cum m-am schimbat în cămaşă, cum s-a făcut un EKG la inimă şi cum mă îndreptam spre sala de naşteri. Dar am filmările pe telefon. Dar mă uit ca la un film.” a povestit Andreea Bălan pentru o emisiune TV.

Citeste si: Alex Bodi, primele declarații după ce Bianca Drăgușanu a apărut cu mâna vânătă: „A doua zi după petrecere...”

Citeste si: Surpriză uriaşă! De care preparat culinar superpopular nu s-ar atinge NICIODATĂ Oana Roman? "Nici dacă m-ai plăti!"

Citeste si: Fostul soţ al Ancăi Sigartău şi-a refăcut viaţa alături de o blondă! Libanezul Tito Abaab are trei copii cu actriţa! FOTO

Citeste si: Fostul soţ al Ancăi Sigartău şi-a refăcut viaţa alături de o blondă! Libanezul Tito Abaab are trei copii cu actriţa! FOTO

Ce a pățit Andreea după ce a ajuns acasă

Din fericire, ambele fetițe sunt bine, iar vedeta se recupereză. Peste numai câteva săptămâni, aceasta va susține și primul concer. Dar, cu toate acestea Andreea plânge neîncetat.

„Mi s-a spus că au scos fetiţa. Ce frumoasă e...Nu-mi aduc aminte. Am şi pupat-o... Și m-au intubat...M-au deschis din nou şi au curăţat tot...terapie intensivă. Cred că cel mai greu i-au fost lui George... Eram sedată...când mi-am revenit eram aşa, uau ce tare am scăpat de moarte. Cer că cel mai greu îi este partenerului de viaţă să te vadă aşa...să te vadă intubată...să nu știi ce se întâmplă, cum o îngrijesc.

Asta i-a fost cel mai greu. Și ce a simţit el...şi atunci am plâns două trei ore (...) Nu ţin minte când m-a vizitat mama. Am dat interviu pentru voi, de pe patul de spital...Când am venit de două ori chiar, nu imi aduc aminte (...).

Nu realizam, ştii embolia amniotică 1 la 80000. Wow, ce tare, mie intotdeauna mi-a plăcut să fiu specială. Și abia apoi am realizat, după ce am citit, după ce mi-au explicat (...) Treptat m-a izbit realitatea, şi cel mai mult când am ajuns acasă pe opt martie...şi când mi-am văzut copiiI. Când am văzut-o pe Ella, mi-a fost dor de ea ...am inceput să plâng încontinuu.” a mai spus Andreea Bălan afectată de situația în care se află de aproape două săptămâni.