Andreea Balan, declaratie emotionanta: "Sunt om înainte de a fi păpuşa care zâmbeşte mereu" - Uite cat de mult sufera ca si-a sacrificat viata pentru a avea succes

Andreea Balan a scris o postare foarte emotionanta pe contul ei de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere"Azi cred cu ardoare că m-am născut pentru a face spectacol.
Cred că m-am născut pentru a face oamenii să se simtă bine prin muzică şi dans.
Iubesc enorm tot ceea ce fac şi fiecare clipă pe scena e plină de pasiune.
Am ajuns să cred aceste lucruri după ani şi ani în care pasiunea, ambiţia şi munca au făcut parte din aerul pe care l-am respirat zi de zi.

Dar... biletul cu care m-am urcat în acest tren al vieţii a fost unul foarte scump pentru mine.
Mă întreb adesea de ce preţul acestui bilet a fost atât de mare, de ce viaţa îţi dă ceva bun dar îţi cere neapărat altceva la schimb.

Cum cuantific eu oare, o copilărie sacrificată, o adolescenţa tumultoasă, lipsa prietenilor, lipsa iubirilor, lipsa trăirilor normale şi a lucrurilor mărunte care alcătuiesc viaţa unui om?
Şi mai ales cum trec peste superficialitatea oamenilor care judecă suprafaţa şi nu acceptă că sunt om înainte de a fi păpuşa care zâmbeşte mereu?

Când luminile se sting se face bilanţul şi celebritatea îşi cere preţul.
Important e cum plătesc eu acest preţ şi dacă mi se pare corect.

Câteodată când totul străluceşte, persoana din oglindă îmi spune că preţul e corect, că nu poţi clădi castele fără să nu cari după tine cărămizile în valize imense.
Persoana matură din oglindă îmi spune cu zâmbetul pe buze, privindu-mă în ochi şi fără să clipească, faptul că orice succes se clădeşte pe un sacrificiu şi că nu poţi fi prinţesa din castel fără să nu calci pe trepte făcute din molozul sacrificiilor.

Dar... de prea multe ori, copilul din mine îmi şopteşte cu vocea tremurândă şi cu ochii înlăcrimaţi în pământ, că preţul a fost mult prea mare pentru el, că prea mult l-am închis în suflet şi l-am privat de bucurille mărunte ale vieţii şi prea mult l-am sacrificat pentru sclipiciul neapreciat azi la justa valoare.

Oare cine are dreptate?
Cea din oglinda care spune că preţul e corect sau copilul din suflet care nu a fost pregătit cu o puşculiţă atunci când viaţa a cerut preţul succesului?", a scris ea pe reteaua de socializare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate