Andreea Balan, din nou in studioul lui Keo! Vezi ce au facut cei doi timp de cateva ore!

Andreea Balan se iubeste cu americanul Michael de care spune ca este tare indragostita. Keo, insa, a pus punct relatiei cu Misty si acum e singur. A incercat sa o faca pe Andreea sa-l ierte si de cateva ori chiar s-a dus si cu inelul de logodna, insa in zadar. Blonda nu vrea sa auda de nicio impacare.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereTotusi, Andreea inca mai pastreaza legatura cu Keo, iar zilele trecute, au stat de vorba cateva ore bune. Balanca se pregateste sa lanseze o noua piesa pe care ar fi cumparat-o de la Smiley, insa, pe care o inregistreaza in studioul lui Keo.

“Andreea si Keo au stat cateva ore impreuna, acasa la ei, unde Keo si-a facut studio. Ea si-a inregistrat noua piesa in studioul lui Keo. El a ajutat-o. A fost o intelegere intre ei ca ea sa mai poata inregistra in studioul lui, dupa despartire. Ori i-a platit in avans, ori a fost o intelegere pur si simplu. Cert este ca el a ajutat-o sa-si inregistreze noua melodie pe care o va lansa in curand. Au muncit, au stat de vorba, insa subiectele de discutie au fost cele legate de partea profesionala, nu de cea personala. Totusi, el i-a spus Andreei ca s-a despartit de Misty”, ne-au declarat surse din anturajul celor doi.fara descriere

Andreea Balan i-a dat lovitura de gratie lui Keo! Vezi cine-i va produce noua piesa

Mama lui Keo a reusit! L-a despartit pe fiul ei de blonda Misty pe care nu putea sa o sufere! "Nu o inghitea nici cu 1 kg de lamaie"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate