Andreea Balan e specialista in imobiliare! Cantareata si-a ridicat o vila de cateva sute de mii de euro, iar zilele trecute si-a mai cumparat si un apartament de 70.000 de euro!

Andreea Balan este una dintre cele mai bine vandute artiste ale momentului datorita show-ului pe care-l face atunci cand se afla pe scena. Cantareata abordeaza mai multe stiluri de dans in show-ul ei, iar pentru fiecare imparte are costumatii de scena.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descrierefara descriereAcesta este unul dintre motivele pentru care Andreea Balan face bani gramada si are in jur de 4-5 concerte pe saptamana. Solista si iubitul ei, Keo, si-au ridicat, in zona Baneasa din Capitala, o vila imensa care e aproape gata. Conform surselor noastre, cei doi au mobilat deja o parte din casa si si-au mutat din lucruri urmand sa locuiasca acolo. Se muta in casa noua si asta nu e tot!

fara descrierefara descriereAndreea si-a mai achizitionat, de curand,  un apartament de aproximativ 70.000 de euro in aceeasi zona, intr-un complex rezidential de fite. Ea sustine ca l-a cumparat pentru familia ei, i-a placut foarte mult zona, pretul a fost unul bun avand in vedere ca a primit si o mica reducere. Ce mai, asa femeie sa tot ai langa tine!

Nu e bine sa stai cu banii in casa sau in cont. Daca ii ai trebuie sa-i investesti in ceva bun. Casa Andreei si a lui Keo e aproape gata, au inceput sa-si duca din lucruri acolo, tinute de scena, garderoba. O parte din casa e mobilata. Cred ca intr-o luna sunt asezati. Vor face Craciunul in casa noua. Firma care le-a facut casa a cam intarziat cu lucrarea, vila trebuia sa fie gata de mult… Nici Keo, nici Andreea nu mai au rabdare… Apartamentul din Centrul Capitalei in care locuiesc acum va ramane, probabil, gol. Ei nu vor sa-l scoata la vanzare pentru ca piata imobiliara nu e tocmai buna. Se muta la vila, asa cum si-au dorit. Andreea a mai cumparat recent un apartament intr-un complex rezidential. L-a prins la pret bun si l-a luat pentru familie, rude… si pentru ea, de ce nu? Ea munceste mult si are bani, e normal. Plus ca investeste mult si in show-urile ei, in costumatii, le schimba la sase luni”, a declarat o sursa din anturajul celor doi pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate