Andreea Bălan este pregătită să înceapă o nouă viață după despărțire: „Vreau să mă recăsătoresc”

Adreea Bălan a trecut prin unul dintre cele mai grele momente din viața ei după ce s-a despărțit de George Burcea.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Andreea Bălan este pregătită să înceapă o nouă viață după despărțire


In articol:

Andreea Bălan pare să privească spre viitor cu foarte mult optimism. Chiar dacă divorțul de fostul soț, George Burcea, nu a fost finalizat, Andreea Bălan vrea să se simtă ca o adolescentă din nou.

Vedeta a declarat că vrea să iasă din nou la întâlniri și să cunoască diferite tipuri de bărbați.

Andreea Bălan vrea la dating. Cine o cucerește?

„Acum mi se încheie căsnicia după 4 ani şi jumătate, normal că este şocant şi pentru mine şi pentru public, dar nu sunt nici prima şi nici ultima şi faptul că am avut atât de puţine relaţii în decurs de 15 ani nu înseamnă că am dat fail în relaţiile amoroase şi că am ghinion în ale bărbaţilor.

Cred că trebuie să mai experimentez şi să ies la dating, un dating pe care nu l-am făcut pe când eram tânără. Zic peste şase luni, un an…eu nu am avut aşa mare experienţă. Sunt convinsă că la un moment dat, dacă voi cunoaşte alte tipologii de bărbaţi, cu siguranţă voi găsi persoana potrivită”, a declarat Andreea Bălan, într-un interviu televizat citat de Cancan.

Citeste si: George Burcea, planuri mari alături de altă femeie. E fiica unui bărbat celebru din România

Citeste si: Bărbatul care a făcut-o pe Andreea Bălan să uite de divorț. Vedeta TV nu se mai ascunde

Citeste si: Andreea Bălan, aluzii nu tocmai subtile la George Burcea! ”Sentimentele...”

Andreea Bălan vrea să se recăsătorească

Mai mult decât atât, Andreea Bălan ia în considerare și o nouă căsnicie deoarece crede în iubire adevărată.

„Eu cred în dragoste, în iubire. De ce nu, să mă căsătoresc la un moment dat? Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?”, a mai declarat Bălan.

Andreea Bălan este pregătită să înceapă o nouă viață după despărțire

Am aflat ce face, noapte de noapte, Andreea Bălan de când i-a dat papucii lui George Burcea! E distracția asigurată în casa vedetei

Andreea Bălan pare să își fi revenit pe deplin după ce a decis că relația ei cu George Burcea nu mai poate continua din cauza comportamentului soțului ei, iar acum, pare-se, noapte de noapte, are distracția asigurată.

Dedicată, mai ales în această perioadă de carantină cauzată de coronavirus, în proporție de 100% fetițelor sale, Andreea Bălan și-a găsit, deja, o ocupație care, adeseori, o ține trează până la ore târzii în noapte sau, uneori, chiar până dimineața.

Mai exact, ocupată până peste cap cu fetițele, Andreea Bălan face treburile gospodărești în timpul serii, iar uneori ”lucrările” durează până după miezul nopții.

Andreea Bălan este pregătită să înceapă o nouă viață după despărțire

Iar de curând, cum a pregătit, cu ajutorul mamei sale, câțiva cozonaci, pentru a le mai îndulci pe fetițele pe care le are. Și, după ce a postat câteva fotografii cu rezultatul, Andreea Bălan a decis să meargă și ea la culcare. Doar că, odată ajunsă în camera în care doarme cu Ella, fetița mai mică ale ei și ale lui George Burcea, Andreea Bălan și-a dat seama că micuța nu se odihnea prea bine, probabil.

Așa că, fără să stea pe gânduri, Andreea Bălan, așa cum face orice mamă, a apelat ”la artileria grea”. Adiă, fără să stea pe gânduri, a luat-o pe micuță în brațe, iar Ella a adormit imediat la sânul mamei sale. ”Așa dormim noi și mami stă de veghe”, a notat Andreea Bălan, alături de ora la care a realizat imaginile: 06,48. Dimineața, evident... Adică o noapte albă făcută de Andreea Bălan... (Citeste si: Andreea Bălan, mărturisire dureroasă: „Mă bătea, așa făcea și tatăl lui”)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate