Andreea Bălan, fotografii emoționante cu bunica ei prezentă la nuntă: "Mamaia mea iubită, puternică și minunată"

Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare o nouă serie de fotografii de la cele două evenimente importante din viața ei, care s-au petrecut pe 15 septembrie.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Andreea Bălan a postat o serie de fotografii de la nunta și botezul Clarei, iar protagonista imaginilor este chiar bunica ei care a fost prezentă la întregul eveniment.

Andreea Bălan, fotografii emoționante cu bunica ei prezentă la nuntă: "Mamaia mea iubită, puternică și minunată"

Artista a scris un mesaj emoționant despre bunica ei, în care și-a exprimat dragostea și admirația față de ea . Andreea Bălan a apreciat prezența bunicii ei care a stat lângă ea la orice pas și a plâns când a văzut-o pe Andreea îmbrăcată în rochie de mireasă.

fara descriere

Citeste si: Diana Dumitrescu, fotografie emoționantă cu fiul ei! Prima apariție publică cu bebelușul Carol Anton

Citeste si: Un fost concurent de la MPFM a divorțat de soție și a intrat în casa Puterea Dragostei!

Citeste si: Dj Vinnie, tatăl copilului Annei Lesko, singurele declarații despre despărțirea de artistă: „Dintre noi doi, ea are experiența necesară pentru a...”

"Mamaia mea iubită , puternică și minunată, cea care m-a crescut, a fost alături de mine în ziua cea mare ! La 84 de ani, a fost de neclintit în primul rând și a lăcrimat când m-a văzut mireasă și când Clarita a fost botezată. Sunt foarte fericită că e sănătoasă și că și-a cunoscut ambele strănepoate! Sper să trăiască până la 100 de ani și să ne bucure așa cum a făcut-o până acum cu iubirea și sfaturile ei!", a scris Andreea Bălan.

Șirul de comentarii pozitive au apărut imediat, unul dintre internauți spunând că bunica Andreei Bălan are o față de înger.

"Mamaia ta are fata de înger!Mi dor si mie de a mea,dar stiu,ca de acolo ma veghează pe mine si gemenii mei!", este detaliul observat de un fan al Andreei Bălan. 

fara descriere

Mesajul și pozele postate de Andreea au fost foarte apreciate și admiratorii Andreei Bălan i-au transmis bunicii ei numai gânduri bune. 

fara descriere

"Foarte frumos. Și frumos din partea ta asta este o lecție și pentru noi, oameni de rând , oameni fără viața mondena și totuși ne e rusine sa ne afișăm cu bunicii sau părinții noștri care ne-au crescut și ne-au fost alături la bine și la greu!", "Ai o mamaie minunata, Dumnezeu sa ii dea sănătate și ii doresc sa trăiască o viața lunga și fericita alături de voi", sunt câteva dintre reacțiile urmăritorilor Andreei Bălan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate