Andreea Balan i-a dat lovitura de gratie lui Keo! Vezi cine-i va produce noua piesa

Andreea Balan traieste o frumoasa poveste de dragoste cu americanul Michael, in timp ce fostul ei iubit, Keo, s-a despartit de Misty.

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai

fara descriereS-a zvonit ca Andreea ar fi ajuns la o intelegere cu Keo si anume, el sa-i compuna in continuare piese. Lucrurile nu stau asa, cel putin in prezent, dupa cum au aflat reporterii WOWbiz.ro.

Inca de cand s-a despartit de Keo, Andreea Balan a luat la pas mai toate studiourile compozitorilor din Romania pentru a-si cauta o piesa cu care sa rupa “gura targului”. A cautat cateva saptamani si abia s-a decis asupra uneia.fara descriere

“Din cate stiu, Andreea va lansa o piesa foarte tare, in curand. A cumparat-o cu banii jos de la Smiley, din cate imi amintesc. Keo nu are nicio legatura cu asta, iar ea nu vrea sa mai colaboreze cu el pe plan profesional. Si-a impus sa incheie orice legatura cu el. Piesa pe care a luat-o, cred ca va fi hit. I-a placut de prima data si cred ca i se potriveste”, ne-au declarat surse din anturajul Andreei.fara descriere

SCANDAL! Keo nu mai vrea sa-i vanda casa Andreei Balan si sa plece. "Soacra" nu e de acord! “Mama lui Keo vrea sa o impace cu fiul ei! Pe Misty nu o inghite nici cu lamaie”

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate