Andreea Balan i-a umplut de nervi pe cei din Antena 1! Din cauza ei, filmarile la o emisiune au durat patru ore in plus! Vezi ce a facut blonda de i-a scos in halul asta din sarite pe producatori

In urma cu aproximativ o saptamana, Andreea Balan si colegii ei din juriul de la “Te cunosc de undeva” au fost invitati sa participe la o editie speciala a show-ului “Totul e permis”. Toti au fost incantati de concurs si probe, mai putin Andreea Balan care se arata mereu nemultumita, dupa cum au aflat reporterii WOWbiz.ro.

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai

fara descriereColegii Andreei Balan din juriul de la “Te cunosc de undeva” - Ozana Barabancea, Aurelian Temisan si Andrei Aradits - s-au obisnuit deja sa traga numeroase duble la emisiune pentru ca ba se contrazic prea mult cu ea, ba Andreea ii ciupeste atunci cand nu i se da dreptate, dupa cum ne-au declarat surse din trustul Intact in urma cu cateva saptamani.

Ei bine, se pare ca Balanca nu e multumita in general, iar intreaga echipa e nevoita sa tot traga duble. Asta s-a intamplat si la show-ul “Totul e permis”, o editie speciala ce s-a filmat in urma cu mai bine de o saptamana.fara descriereAndreea Balan, Andrei Aradits, Ozana Barabancea si Aurelian Temisan sunt juratii de la "Te cunosc de undeva"

“Andreea Balan era nemultumita. La concurs, la probe, ea iesea cel mai rau, cu punctaj mic, nu se incadra in timp si mereu comenta. Ba ca ceasul nu e bun, ba ca nu merge bine cronometrul si gasea tot felul de scuze lasand de inteles ca era nedreptatita. Asa, echipa s-a conformat, ca sa fie ea multumita, si au tras cateva duble. Filmarile au intarziat mai bine de patru ore numai din cauza asta. Desi echipa e obisnuita cu ea, pentru ca si la “Te cunosc de undeva”, la filmari, ea le face la fel, de data aceasta chiar a reusit sa-i umple pe toti de nervi”, ne-au declarat surse din trustul Intact.fara descriere

VIDEO | Andreea Balan, pipaita de un mascul feroce! A fost gelos Keo cand si-a vazut iubita in tandreturi, chiar sub ochii sai?

Keo la munca, Andreea in vacanta! Afla cu cine se distreaza blonda in Caraibe

Andreea Balan, violenta cu colegii de la “Te cunosc de undeva”. N-ai sa crezi ce le face celor care indraznesc sa o contrazica!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate