Andreea Bălan, mesaj dur pentru fostul soț! Ce a transmis artista în mediul online despre George Burcea: "Cu cât înaintezi în vârstă..."

Scandalul dintre Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, continuă!

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Andreea Bălan, mesaj dur pentru fostul soț 
Andreea Bălan si George Burcea

Scandalul dintre George Burcea și Andreea Bălan continuă! În cadrul unui interviu, artista a fost întrebată ce o deranjează cel mai mult la oamenii din jur. Pe lângă faptul că Andreea susține că nu tolerează minciuna, aceasta a mai spus că nu acceptă nici nedreptatea!

Andreea Bălan, mesaj dur pentru fostul soț 


In articol:

Situația dintre Andreea Bălan și George Burcea nu este deloc bună în acest moment. Se pare că cei doi soți își aruncă vorbe dure, cu fiecare ocazie. În cadrul unui interviu, cântăreața a fost întrebată de ce urăște cel mai multe la o persoană. Ea a răspuns că detestă cel mai mult miciuna și nedreptatea. În plus, Andreea Bălan a mai spus că odată cu înaintarea în vârstă, înveți să ierți mai ușor.

„Cu cât înaintezi în vârstă, devii mai înțelept, înveți că se pot ierta greșelile în funcție de conjunctură și de oameni. Cu toții greșim și este important să tolerăm și să fim mai iertători” a mai completat artista.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Andreea Bălan, mesaj dur pentru fostul soț 
George Burcea si fosta sotie

George Burcea, răspuns pentru Viviana Sposub

Întrebat de Viviana Sposub, noua iubită a lui George Burcea, care a fost motivul pentru care actorul s-a despărițit de soția lui, acesta a dat următorul răspuns. 

„S-au acumulat chestii în timp și nu le-am putut rezolva. Probabil și pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri, și pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri. Nu-mi place să vină cineva la mine și să-mi spună că ce face el, eu nu o să fac nici în 15-20 de ani.

Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am. Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea. Știu că pot. Că am unul acasă care spune că e de c***t tot ce fac, după care ies în lume și îmi zic oameni de specialitate: «Bravo»! Păi ce faci, mă distrugi?”, a spus, printre altele, George Burcea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andreea Antonescu, motivul pentru care nu a divorțat până acum de Traian Spak! Mai există cale de împăcare între cei doi?

Andreea Bălan a dezvăluit care este regretul ei și de ce se teme cel mai tare. „Are legătură cu sănătatea mea”

Cea mai bună zacuscă de ardei. Rețeta sârbească. E mai delicioasă decât crezi

George Burcea și Andreea Bălan au ajuns la Tribunal! Dezvăluiri

George Burcea: "Nu ştiu cum am ajuns să mă îndrăgostesc de Viviana"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies