Andreea Balan, miscari fierbinti cu un dansator latino. S-a intamplat la lansarea piesei "Un gram de suflet" a indragitei Elena Gheorghe. FOTO!

Andreea Balan, miscari provocatoare cu un dansator latino. Uite cum a dansat solista.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Andreea Balan este indragostita de dansurile latino, ba chiar, dupa cum se stie, a devenit o experta in acest domeniu dupa participarea la "Dansez pentru tine".

In spectacolele ei, cantareata executa prize extrem de complicate, dar si miscari provocatoare pe care le asociezi imediat cu sud-americanii cu "sangre caliente".

Ei bine, solista a fost prezenta la lansarea piesei "Un gram de suflet", a indragitei Elena Gheorghe, melodie care se anunta hit-ul toamnei.

Povestea videoclipului este construita in jurul stilului de dans "bachata sesual" care incalzeste dance hall-urile din intreaga lume, Andreea Balan rezonand imediat cu genul respectiv.

Cuprinsa de febra latino-americana, solista a dansat provocator cu unul dintre dansatorii invitati la petrecere. Cei doi au oferit un spectacol de zile mari, miscarile lor fiind cu adevarat fierbinti.

Elena Gheorghe, mai sexy, senzuala si provocatoare ca niciodata in noul ei clip.

Un gram de suflet” e primul single pe care il lansez de pe albumul pe care il pregatesc de un an jumatate impreuna cu minunatii si talentatii baieti de la Epiq Records. Am ales ca toata aceasta perioada sa nu mai lansez altceva, sa lucrez consecvent si legat la album, sa ma racordez la starea mea reala, la adevarul profund din viata mea; tocmai am implinit 33 de ani, sunt mama, iubita, abia acum inteleg ce spun toti despre cata libertate si bucurie aduce o varsta a implinirii depline. Mi se pare supereliberator si puternic ca anii astia care au trecut mi-au adus incredere in mine, cred ca acum stiu cel mai bine ce si cine sunt cu adevarat si nu mi-e deloc teama sa arat tot ce simt. Ma simt bine in pielea mea, in povestea mea de viata si am vrut ca si muzica mea sa se apropie de adevarul meu de acum. Dintotdeauna m-am simtit foarte bine in ritmurile latino, cred ca temperamental meu e unul pasional, exploziv, pozitiv, la fel ca toata arta care vine din coltul ala de lume.”, spune artista.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate