Andreea Bălan, plină de vânătăi pe picioare! Artista urmează un tratament dur

Andreea Bălan a trecut prin momente critice după ce a născut pentru a doua oară prin cezariană. Artista s-a umplut de vânătăi.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Andreea Bălan trebuie să stea sub stricta supraveghere a medicilor, după ce a născut pentru a doua oară prin cezariană, a făcut stop cardio-respirator, apoi i-au apărut hematoame, fiind nevoită, de urgență, să se opereze.

În vlogul pe care l-a postat pe internet, unde a povestit tot chinul prin care a trecut, cântăreața Andreea Bălan le-a arătat internauților și jambierele speciale pe care le poartă, tocmai din cauza vânătăilor pe care le are pe picioare. Acestea au fost cauzate de injecțiile pe care le face.

Citeste si: Ce a spus George Burcea despre relația lui cu Andreea Bălan, după ce artista a făcut vlog de pe patul de spital

Ce a transmis George Burcea în dimineața aceasta

În urmă cu o zi, Andreea Bălan a postat pe internet un vlog prin care a povestit chinurile prin care a trecut, după ce a născut pentru a doua oară prin cezariană o fetiță, pe Clara. Artista a făcut mărturisiri incredibile despre perioada în care a stat în spital și despre tratamentul pe care l-a primit. Alături de ea a fost mereu soțul ei, George Burcea. În această dimineață, George a postat pe rețelele de socializare un mesaj care îi vizează direct pe cei doi. 

”Pentru că problema ta este și problema mea. Pentru că patul tău de spital este și patul meu. Pentru că zâmbetul tău este și zâmbetul meu. Pentru că ai tăi copii sunt ai noștri copii. Pentru că familia mea sunteți voi, mămiciule. Pentru că vă iubesc”, este mesajul pe care George Burcea l-a postat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: