Andreea Bălan, prima declarație după ce a ajuns de urgență la spital, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge

Andreea Bălan a ajuns din nou pe mâinile medicilor, după ce i-au mai apărut alte hematoame, după nașterea prin cezariană. Iată care este starea de sănătate a artistei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Andreea Bălan a confirmat faptul că se află în spital și că va fi supusă unor intervenții chirurgicale, după ce a aflat că i-au mai apărut hematoame care trebuiesc eliminate.

„În urma celor scrise azi în presă, confirm faptul că săptămâna trecută (pe 15), am avut o intervenție chirurgicală (cu anestezie generală și terapie intensivă) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorită operației complicate prin care am trecut pe 4 martie, când s-a născut Clara (operație cu embolie amniotică și stop cardio-respirator, caz foarte, foarte rar).

Citeste si: Îl mai știi pe Tataee de la BUG Mafia? S-a mutat în Barcelona! Uite cu ce se ocupă acum

Citeste si: Silvana Rîciu, reacție cutremurătoare la scurt timpul după tragedia prin care a trecut cântăreața Liliana Savu! ”Sunt șocată de moartea soțului ei”

În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuie operate și eliminate. Astfel de cazuri sunt rare și țin de coagularea sângelui în urma operției grele prin care am trecut pe 4 martie. Vă voi ține la curent cu evoluția mea”, este mesajul pe care Andreea Bălan l-a postat pe Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate