Andreea Bălan, pusă la zid de următorii de pe Instagram. Ce a răspuns a dat artista când a fost întrebată de soțul ei: „El este cel care...”

Andreea Bălan trece printr-o perioadă dificilă și este pusă la zid de unii dintre urmăritorii ei, ori de câte ori au ocazia.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, apreciată pentru profesionalismul și devotamentul ei, dar și pentru modul în care a reușit să se împartă între viața privată și carieră. După o relație eșuată cu Keo, se pare că Andreea Bălan nu a avut foarte mult noroc nici cu George Burcea. Subiectul despărțirii lor ține prima pagină a ziarelor tabloide de mai multe zile, motiv pentru care și urmăritorii ei de pe Instagram au început să îi scrie unele mesaje care au pus-o în dificultate pe artistă.

Citeste si: Andreea Bălan a răbufnit pe Instagram când a văzut că viața ei este comentată la televizor: „Nu e mai bine să nu își mai dea nimeni cu părerea?”

Citeste si: Divorț în secret, nuntă pe ascuns! Un fotbalist care a trecut printr-o tragedie cumplită a decis să își refacă viața EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Bălan, adevărul despre despărțirea de George Burcea: „El este cel...”

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Andreea Bălan a dat explicații în fața urmăritorilor ei

Andreea Bălan este cunoscută de cei mai mulți ca fiind o persoană puternică, motiv pentru care fanii ei s-au întrebat de ce renunță atât de ușor la mariajul din care a rezultat și două fetițe superbe.

”E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine?”, a fost întrebarea de pe Instagram.

„Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, a fost răspunsul Andreei Bălan. 

Carmen Harra a prezis divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Ce a spus despre relația lor în urmă cu patru ani

Carmen Harra a știut de la bun început că relația dintre Andreea Bălan și George Burcea nu va dura o veșnicie. 

Carmen Harra a prezis în urmă cu mai mulți ani că relația dintre Andreea Bălan și George Burcea nu va dur pentru foarte multă vreme, în ciuda celor doi copii pe care îi va avea. 

„În 2016 m-a întrebat cineva, ei chiar erau la început, vorbesc de patru ani în urmă și prima mea reacție a fost: este o relație de scurtă durată, o relație care nu o să meargă și ea este cea care o să pună punct foarte curând acestei relații, dar vor avea doi copii. Și exact așa s-a întâmplat. A avut acești doi copii, dar relația nu avea cum să continue și să supraviețuiască energetic pentru că ei doi, din punct de vedere energetic nu erau dloc compatibili și iată că compatibilitatea asta și-a spus cuvântul la un moment dat. Nu cred că se poate face nimic la ora actuală, să găsească o soluție ca acești copii să aibă și tată și mamă și să se înțeleagă, să rămână prieteni, pentru că asta le rămâne de făcut.”, a declarat Carmen Harra. 

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ana Morodan, de urgență la spital: „Aveam un sfert de deget în pungă”

George Burcea s-a întors acasă, la Andreea Bălan, și a făcut un gest surprinzător

Scandalul anului! Bianca Drăgușanu, înșeșlată din nou de Alex Bodi. De data aceasta cu o cântăreață super celebră de la noi

S-a aflat! Cine este blonda misterioasă cu care a fost surprins George Burcea la miezul nopții! Andreea Bălan o cunoaște

Nu mai e loc de împăcare între Andreea Bălan și George Burcea! Artista a luat decizia la presiunea soțului ei, iar termenul a fost stabilit EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies