Andreea Balan se considera o papusa: "Oamenii nu vor s-o vadă coborâtă de pe piedestalul ei şi nu vor ca ea să devină umană si să greşească"

Cantareata a continuat dezvaluirile despre viata ei de artist pe noul sau blog. De data aceasta nu aduce reprosuri nimanui, ci doar vorbeste despre ea din punct de vedere artist/om.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Păpuşa e mereu aranjată, coafată, machiată şi cu hăinuţele la 4 ace. Ea nu iese niciodată din casă fără ca totul să fie perfect din toate punctele de vedere. Păpuşa ştie că oamenii aşa vor s-o vadă, că aşa s-au obişnuit cu ea, de ani şi ani de zile, că mereu trebuie să fie pusă la punct, mereu trebuie să fie aranjată şi strălucitoare.

Păpuşa îşi ştie foarte bine rolul pe care trebuie să-l joace şi ştie că zâmbetul său trebuie să-i fie mereu pe chip, chiar dacă viaţa nu e tocmai roz şi chiar dacă ochii săi sunt trişti. Ea ştie bine că oamenii nu acceptă ca păpuşile să greşească.

Oamenii nu vor s-o vadă coborâtă de pe piedestalul ei şi nu vor ca ea să devină umană si să greşească, pentru că atunci când văd o greşeală, oamenii se transformă, devin răi şi nu sunt îngăduitori cu acea greşeală pe care poate şi ei o fac în viaţa lor.

Dar, când luminile se sting, machiajul dispare şi păpuşa devine om, acel om pe care puţini îl ştiu. Un om mult prea sensibil şi mult prea profund pentru rolul ales. Ea ştie cine este cu adevărat şi ce calităţi sau defecte are. Îşi cunoaşte bine potenţialul şi dorinţele.

Ea va lăsa să fie descoperită doar de către acei oameni care au puterea şi profunzimea să vadă dincolo de păpuşă. Ochii ei de multe ori trădează. În ochii ei se vede sufletul mult prea sensibil. În ochii ei se văd lucrurile plăcute sau dureroase prin care a trecut. Ochii ei sunt oglinda vieţii pe care a trăit-o.

Apare o problemă în schimb, în momentul în care această păpuşă este confundată cu altele, care habar n-au că sunt doar simple păpuşi. Atunci, doar cei inteligenţi vor face diferenţa şi vor fi capabili să vadă care păpuşa ascunde în spate un om, un suflet plin de emoţii... şi care sunt păpuşile... care sunt doar simple păpuşi. Atât... doar nişte simple păpuşi", a marturisit Andreea Balan pe blog.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate