Andreea Balan se marita, a stabilit toate detaliile! Unde are loc marele eveniment

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

Andreea Balan este o femeie implinita, abia a devenit mama, insa urmeaza sa oficializeze relatia cu tatal fetitei sale.
Andreea Balan a vorbit despre nunta sa, insa sustine ca nu vrea un eveniment public, de mare fast, ci prefera ca ceremonia sa aiba loc in strainatate.
"Eu nu fac o nuntă, pentru că nu vreau spectacol! Eu nu vreau spectacol, să fie aici în România şi să vină toată presa şi să mă deranjeze în timp ce eu trăiesc nişte emoţii intense. O să caut o vacanţă undeva, cândva şi va fi o chestie privată, nu vreau să fac spectacol din toată chestia asta! Va exista botezul în primăvară. Mi-am dorit să fie cald şi de aceea nu l-am făcut acum. Şi aşteptă să se facă cald. Cred că după Paşte o să facem şi botezul!", a declarat Andreea Balan intr-o emisiune TV.
"De aceea sunt fericită, pentru că dacă ani şi ani de zile nu am reuşit să sărbătoresc acasă, pentru că am fost plecată, la concerte, chiar de mică până în prezent, anul acesta voi fi acasă împreună cu familia mea, cu iubitul meu, cu fetiţa mea Ella, cu doi câini pufoşi şi graşi şi normal că sunt foarte împlinită şi pot spune că este cel mai frumos Crăciun din viaţa mea de până acum. Şi lui George i-am dat cadoul chiar mai devreme că i-am dat ceva pe care să-l folosească şi acum aştept să văd ce primesc eu, pentru că lor le-am dat cadourile şi vreau să... sunt curioasă să văd ce primesc eu", a mai spus Andreea Balan.

Andreea Balan este o femeie implinita, abia a devenit mama, insa trebuie sa oficializeze relatia cu tatal fetitei sale.

Artista a vorbit despre nunta sa, insa sustine ca nu vrea un eveniment public, de mare fast, ci prefera ca ceremonia sa aiba loc in strainatate si sa fie ceva restrans.

"Eu nu fac o nuntă, pentru că nu vreau spectacol! Eu nu vreau spectacol, să fie aici în România şi să vină toată presa şi să mă deranjeze în timp ce eu trăiesc nişte emoţii intense. O să caut o vacanţă undeva, cândva şi va fi o chestie privată, nu vreau să fac spectacol din toată chestia asta!

Va exista botezul în primăvară. Mi-am dorit să fie cald şi de aceea nu l-am făcut acum. Şi aşteptă să se facă cald. Cred că după Paşte o să facem şi botezul!", a declarat Andreea Balan intr-o emisiune TV.

"De aceea sunt fericită, pentru că dacă ani şi ani de zile nu am reuşit să sărbătoresc acasă, pentru că am fost plecată, la concerte, chiar de mică până în prezent, anul acesta voi fi acasă împreună cu familia mea, cu iubitul meu, cu fetiţa mea Ella, cu doi câini pufoşi şi graşi şi normal că sunt foarte împlinită şi pot spune că este cel mai frumos Crăciun din viaţa mea de până acum.

Şi lui George i-am dat cadoul chiar mai devreme că i-am dat ceva pe care să-l folosească şi acum aştept să văd ce primesc eu, pentru că lor le-am dat cadourile şi vreau să... sunt curioasă să văd ce primesc eu", a mai spus Andreea Balan.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate