Andreea Bălan și-a filmat propriul sânge: ”Țâșnea din operație. Am vrut să stau acasă să văd cât sângerez, cât curge”! Vedeta a ajuns la a treia operație în două săptămâni

Andreea Bălan a dezvăluit detalii horror din spital, după cea de-a treia operație în decurs de două săptămâni.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Andreea Bălan a vorbit pe vlogul ei despre cea de-a treia operație pe care a suportat-o din cauza unor hematoame care se tot formează după nașterea celui de-al doilea copil. Vedeta a filmat în rezerva în care a fost internată dar și în timp ce asistentele îi recoltau sânge. De asemenea, Bălan a urcat pe Youtube și imagini cu aparatele medicale la care a stat conectată după operație.

Citeste si: A născut! O artistă celebră are un băieţel! Avem primele imagini! ”După ce a păţit Andreea Bălan, am mers să nasc la stat”

Citeste si: Andreea Bălan, vlog de pe patul de spital! ”Dați-mi morfină, că mor de durere”

Citeste si: Andreea Bălan, mesaj pentru fanii săi, de pe patul de spital! Câte zile mai stă internată

”Iar m-au înțepat! Mi-au pus branulă. Când văd branule și văd seringi mă iau furnicături. Mă doare înainte să fiu înțepată numai când mă gândesc la câte branule și câte seringi am avut în spital. Am avut și în gât, nu se mai văd semnele, am avut aici și aici.

Andreea Bălan, din nou anestezie totală

fara descriere

M-am internat a doua oară pentru că am sângerat foarte tare acasă. Ieșea sângele, țâșnea din operație. Am ajuns la spital și au descoperit că am formate niște hematoame după operație. M-au operat, m-au curățat, mi-au făcut anestezie totală din nou. Între timp se pare că aceste hematoame păcătoase s-au format din nou. Azi noapte (20 martie) iar am sângerat, am venit din nou la spital și s-a descoperit că am un alt hematom.

fara descriere

Ieri de dimineață, înainte să se întâmple lucrul ăsta venisem să fac un CT, să văd ce mai e în interior. Eram oricum supărată. Când am văzut că iar sângerez m-am speriat și am zis: eu nu mai merg nicăieri, eu stau acasă să văd cât sângerez, cât curge”, a povestit Andreea Bălan.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate