Vedete

Andreea Balan si-a luat mama cu ea in vacanta pe post de bona pentru micuta Ella!

Andreea Balan si iubitul ei, George Burcea, au plecat in prima vacanta alaturi de fetita lor, Ella Maya (11 luni). Cantareata a luat-o insa si pe “buni” cu ea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Andreea Balan si-a luat mama cu ea in vacanta pe post de bona pentru micuta Ella! icon photo
De cand a adus-o pe lume pe micuta Ella Maya, Andreea Balan a fost ajutata de mama ei, Valeria, care a lasat totul balta la Ploiesti, unde locuia, si s-a mutat la Bucuresti, in casa artistei. (Afla AICI cat castiga Andreea Balan din concerte)

Femeia o ajuta enorm cu micuta, mai ales ca atat Andreea, cat si George Burcea sunt mai mereu ocupati cu diverse proiecte. Bunica Valeria este cea care sta cu fetita, o hraneste, o schimba, o adoarme si ii mai face artistei si din treburile casnice.

Andreea Balan si-a luat mama cu ea in vacanta pe post de bona pentru micuta Ella!
Andreea Balan si-a luat mama cu ea in vacanta pe post de bona pentru micuta Ella!

Acum, Andreea si George au decis sa plece in prima vacanta cu fetita lor. Au ales Croatia ca destinatie. Desigur, mama Andreei i-a insotit.

“Andreei ii convine de minune ca mama ei o ajuta si nu e nevoita sa angajeze bone. Ea e de parere ca decat sa plateasca o bona pe care n-o cunoaste sau in care nu poate avea deplina incredere, mai bine ii asigura tot mamei ei si o ajuta la cresterea fetitei. Mai ales ca Andreea are o relatie foarte buna cu mama ei, e omul in care are incredere deplina. In Croatia, Andreea a decis sa o ia si pe bunica fetitei ca sa nu o scape din ochi, si asa sa se mai poata relaxa si ea alaturi de George”, sustin surse din anturajul blondinei.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune