Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lansat o nouă piesă! Cum sună „Reset la inimă”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din nou împreună, după 18 ani.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

fara descriere

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii trupei Andre. La 18 ani de la destrămarea trupei, Andreea Bălan și Andreea Antonescu revin cu o nouă piesă colorată și plină de sentimente, așa cum și-au obișnuit fanii.

Cele două artiste au lansat astăzi piesa „Reset la inimă”, o piesă care se vrea să fie la fel de bună precum „Liberă la mare”, „Lasă-mă papa la mare” și „Moșule, ce tânăr ești”.

Citeste si: Diana Munteanu, schimbată complet din cauza operațiilor estetice: „Ce ți-ai făcut?”

Citeste si: Dani Oțil, dat de gol! Vedeta se pregătește de nuntă: „Mulțumesc, finule”

Citeste si: Puterea dragostei 10 iulie. Roxana, ceartă-monstru cu Thalida: Marș!

„ANDRE is back! S-a lansaaaaaat! Reset la inimă e aici! Sperăm să vă placă și așteptăm comentariile voastre!”, a scris Andreea Bălan pe contul de socializare, marți seara.

„Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care puteam să v-o ofer este reuniunea trupei Andre”, a scris Andreea Bălan zilele trecute, în dreptul unei fotografii alături de Andreea Antonescu.

După ce s-a destrămat trupa, cele două artiste au continuat să cânte și să aibă un proiect propriu. Rând pe rând, cele două artiste au scos noi piese care s-au bucurat de mare succes, iar Andreea Bălan a reușit să devină extrem de cunoscută și datorită costumelor pe care le folosește alături de colegii săi de scenă, cu care are coregrafii spectaculoase.

Ce spune tatăl Andreei Bălan despre noua piesă

Săndel Bălan recunoaşte că piese ca acelea, din perioada Andre (1998-2001), nu s-au mai făcut, iar acum nu a mai fost solicitat să meargă pe același stil.

Dacă piesele nu erau bune nu rezistau 20 de ani şi nu erau cântate prin restaurante sau nu se făceau tot felul de parodii pe seama lor. Nu ştiu ce piesă vor lansa acum, nu am auzit-o, dar cred că va fi un boom. Nu cred că publicul stă să judece o singură piesă nouă, ei vor să asculte piesele care au făcut istorie cândva. Fanii au crescut, dar tot vor să asculte piesele de atunci şi acelea vor fi cântate. Iar eu pentru ele voi fi plătit”, a spus compozitorul şi tatăl Andreei Bălan, care deține drepturile de autor pentru hit-urile Andre, pentru click.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate