Andreea Bălan și George Burcea divorțează? Adevărul despre scandalul monstru care a izbucnit după ce el și-a expus drama

Andreea Bălan și George Burcea s-ar apropia de un divorț după ce soțul ei și-a expus drama din copilărie la televizor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Andreea Bălan știa despre traumele lui George Burcea din copilărie, însă, potrivit Impact, citat de Cancan, în momentul în care George a aflat că tatăl său vrea să intre în direct la o emisiune să-i dea replica, Andreea nu a mai vrut să fie implicată.

Citeste si: Tatăl criminal al lui George Burcea răbufnește după acuzațiile aduse de fiul lui: „Ce am făcut eu nu era treaba lui. Eu nu mai aveam treabă cu familia lor”

Andreea Bălan divorț. Informațiile acestea sunt întărite și de Cristi Brancu care a făcut un vlog intitulat “Andreea Bălan: se apropie despărțirea de soț”, în care moderatorul tv a explicat ce se întâmplă în căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Andreea Bălan a cerut ajutorul fanilor ei: "Viața ei a luat o întorsătură dramatică"

“În momentul în care ar fi trebuit poate să-l apere pe George, în momentul în care George a descoperit că tatăl lui dorește să intre în direct la emisiunea lui Dan Capatos, Andreea a spus că nu este treaba ei și că George ar trebui să-și rezolve singur problema. Așa a spus și Oana Roman când a fost rugată să vorbească despre scandalul lui Marius.“, a spus prezentatorul, în vlogul pe care l-a făcut în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Declarațiile șocante ale unui partener de afaceri al lui Dincă: "Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, polițiști"

Adevărul despre divorțul Andreei Bălan cu George Burcea

Cristi Brancu are o experiență vastă în presa de tabloid și cunoaște foarte bine vedetele de la noi din țară. Despre Andreea Bălan, prezentatorul spune că este tipul de persoană care își apară cu toate puterile ce are mai de preț. Faptul că nu a făcut același lucru și în contextul scandalului soțului ei, a ridicat multe semne de întrebare care duc cu gândul la divorț. 

„Andreea, pentru prima dată nu își apără cu ghearele căsătoria. Înseamnă că ea a aflat un lucru dureros, înseamnă că el i-a ascuns, iar ei, în momentul în care bărbatul îi ascunde, nu se lasă. Vă aduc aminte că este aceeași Andreea care în anii 2000 scotea un disc foarte războinic care mustea de declarații aprige la adresa unui bărbat care va dezamăgit-o. Andreea este de multe persoana care de multe ori simte nevoia să tacă”, a mai spus Cristi Brancu în vlogul lui. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andreea Bălan a cerut ajutorul fanilor ei: "Viața ei a luat o întorsătură dramatică"

Motivul pentru care nimeni nu s-a alarmat când Cristina Țopescu nu a mai dat niciun semn de viață: „S-a întâmplat de multe ori să nu dea un semn și două săptămâni, apoi să sune...

Scandal monstru! Manelistul Dani Mocanu, limbaj ca la usa cortului! Acuzatii extrem de grave

Soțul Andreei Bălan, traumatizat în copilărie: "Am fost abuzat de tata. Și pe mama o bătea foarte des"

Incredibil, cine a fost chef la nunta Andreei Bălan! E mega cunoscut, dar nimeni nu a știut că el a pregătit totul, chiar înainte de a fi dat afară din emisiune

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies