Andreea Balan si sotul ei, declaratii incendiare:"La sex ma gandesc!" Artista a dezvaluit unde a fost conceputa fiica ei: "Acolo intre temple"

Andreea Balan si sotul ei si-au amuzat fanii cu discutiile savuroase pe care le-au purtat in timp ce gateau ciorba.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Andreea Balan si sotul ei, George Burcea, si-au surprins fanii cu un nou video pe canalul de Youtube al cantaretei. Ei au gatit bors cu taitei de casa si turte, dar au facut si mai multe declaratii savuroase. 
 
La un moment dat, in timp ce gateau, Andreea spus: , "Iar o sa zisa toate femeile: 'Ce barbat ai, pastreaza-l!' Normal ca il pastrez. E al meu", dupa care i-a facut actorului George Burcea o declaratie de dragoste: "Am stiut ca vei fi un tata minunta pentru copiii mei". 
 
In timpul filmarii, intreabat de sotul ei daca se gandeste la banii din cont, cantareata a spus care sunt lucrurile care ii trec ei prin cap. "Nu, la sex ma gandesc! E ma gandesc la doua lucruri...", a glumit ea. Iar George i-a completat propozitia: "Mancare si sex", a zis el. 
 
"Nuu, si bani, Trei lucruri: cum sa fac bani, ce sa mai mamnanc bine si sa ma simt bine cu tine (...) si spiritual", a adaugat Andreea Balan. 
 
Cantareata a dezvaluit si unde a fost conceput primul lor copil, Ella.
 
 "Am conceput-o in Cambodgia, printre templele din Angkor Wat si asa mai departe, a fost foarte frumos", a zis ea. 
 
"Ti-a placut, nu?", a intrebat-o sotul razand. 
 
"Mi-a placut, da", i-a raspuns ea.
 
"Acolo, intre temple", a continuat el. 
 
"Nuu, n-am facut nimic in templu. Taci din gura", a fost replica Andreei.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate