Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au recunoscut relația! Cei doi au făcut-o într-un mod inedit, iar fanii sunt în extaz

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au dat de gol că au plecat împreună în aceeași vacanță. Fanii au sesizat imediat!

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au recunoscut relația


In articol:

Andreea Bălan a trecut prin clipe cumplite la începutul acestui an când a observat mai mute schimbări de comportament la soțul ei, George Burcea. La un moment dat, el a venit și i-a spus că relațialor nu mai poate continua și că trebuie să divorțeze.

Andreea Bălan a încercat să salveze căsnicia ei cu George, măcar de dragul celor două fetițe, însă, se pare că soarta nu a fost în favoare ei.

Citeste si: Cea mai afectată țară de coronavirus, un nou record de îmbolnăviri

Cu toate aceste la câteva luni de la despărițire, Andreea Bălan a reușit să își adune forțele și să iubească din nou. Zvonurile spun că noul ei ibit este Tberiu Argint, însă cei doi nu au confirmat și nici nu au infirmat până astăzi.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au recunoscut relația! 

Andreea Bălan este plecată într-o frumoasă vacanță alături de noul ei iubit și cu această ocazie, au confirmat că sunt împreună. Atât Andreea, cât şi Tiberiu au postat fotografii pe conturile lor de Instagram făcute în acelaşi loc şi în acelaşi timp. Cei doi sunt în vacanţă şi au profitat de vremea frumoasă pentru o plimbare în largul mării.

Citeste si: O viitoare mireasă, umilită la propria nuntă din cauza rochiei pe care o purta: „Cum să apari așa la biserică?!”

Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au recunoscut relația

“Atenţie la tribord!!!“, a scris artista arătând spre iubitul său. Tiberiu, în schimb, a notat “Atenție la babord!!!”.

Citeste si: Secretul artistei Andreea Antonescu a fost aflat! Ce s-a întâmplat între ea și bărbatul cu care a fost prinsă la mare

Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au recunoscut relația

Fanii au fost pe fază şi i-au felicitat imediat pe cei doi îndrăgostiţi.

“Același loc. Mă bucur mult că ești fericită”. “Felicitări, și multă sănătate”. “Să vă fie de bine, bravo!”. Felicitări pentru noua relaţie, să fiţi fericiţi”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de aceştia.

Mai mult, unul dintre internauţi a observat că Tiberiu a cântat, alături de echipajul vasului, melodia “Liberă la mare”, spre încântarea artistei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate