Andreea Bălan, sinceră când vine vorba de viața intimă: ”Îmi trebuie...”

Andreea Bălan pare să treacă printr-o perioadă cât se poate de bună, artista, extrem de serioasă în cele mai multe cazuri, dovedind că are un umor cu totul și cu totul deosebit, reușind chiar să facă haz de necaz.

Andreea Balan
Andreea Balan e cam ghinionista in dragoste
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

De curând, Andreea Bălan a început să facă lucruri pe care, până acum, le-a ratat, cântăreața învățând să schieze, să meargă cu un velier și chiar să se distreze prin parcuri, așteptând să îi fie ghicit viitorul.

Citeste si: Și-au făcut de cap! George Burcea a fost convins de Viviana Sposub să facă ceva ce nu a făcut niciodată în timpul relației cu Andreea Bălan VIDEO

Iar zilele trecute, Andreea Bălan a făcut un drum până în Parcul Cișmigiu din București pentru câteva clipe de amuzament. Iar acolo vedeta a găsit un aparat care ”ghicește” viitorul, motiv pentru care, fără să stea pe gânduri, a băgat 10 lei pentru un ”test complet”. Iar rezultatul, unul ușor haotic, a fost savurat la maximum de cântăreață, Andreea Bălan distrându-se mai bine ca niciodată citind și comentând ”interpretarea” viitorului ei.

Andreea Balan
Andreea Balan experimenteaza noi senzatii

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Citeste si: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, sărutări fierbinți cu Liviu Vârciu! S-au dat de gol!!!

”Ai calitățile să fii politician sau specialist în economie”, a fost începutul ”deslușirii” frumoasei Andreea Bălan, momrnt în care cântăreața și-a dat seama că este suficient ”spațiu” pentru a se amuza copios.

”Da, sunt specialist în economie, fac economie multă, nu cheltui mai nimic, decât atunci când mă pun ații să cheltui, respectiv stilista mea sau altcineva. Următoarea nu este prea bună: nu ai încredere în umanitate... Am fost rănită de prea multe ori și nu prea mai am încredere în oameni. Și asta e adevărat.(...) Du sentimente adânci în dragoste... Am pus sentimente adânci de nu mai știu eu...
Și cu ăla, și cu ăla, și cu cine o mai fi fost, la toți am pus sentimente și până la urmă...”
, a comentat Andreea Bălan interpretarea primită de la mașinăria din Cișmigiu.

Citeste si: Dezvăluiri exclusive despre Andreea Bălan și Tiberiu Argint! Adevărul despre relația lor, în sfârșit, devoalat

Dar, într-un final, a ajuns la ceea ce o interesa, adică cum i se va așeza...

viața. ”Viață bună, noroc bun... Sănătate... Are dreptate (linia sănătății fiind foarte mică, n. red.). Sexuț.. (la fel ca sănătatea, n. red.)”, spunea, râzând, Andreea Bălan până a fost întreruptă de cineva car eo cunoștea pe artistă și i-a urat succes. ”Mulțumesc, îmi trebuie succes la sănătate, dragoste și alte cele... Că în rest, am...”, a spus, râzând în hohote, Andreea Bălan.

Andreea Balan
Andreea Balan, mai curajoasa ca niciodata in ceea ce priveste expunerea vietii sale

Andreea Bălan are iubit, în plin divorț de George Burcea

În plin divorț de George Burcea, Andreea Bălan a decis să își refacă viața amoroasă alătri de un personaj nu la fel de cunoscut în lumea shobiz-ului, Tiberiu Argint. Andreea Bălan și Tiberiu Argint se cunosc din vara anului trecut, cei doi legând o poveste de dragoste cât se poate de serioasă mult după ce despărțirea artistei de George Burcea s-a concretizat. Cu toate acestea, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au încercat să fie cât se poate de discreți, preferând să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, imaginile cu ei fiind suficient de rare împreună. De curând, însă, Andreea Bălan a decis să experimenteze și alte lucruri alături de Tiberiu Argint, motiv pentru care cei doi au mers, împreună, la munte, iar discretul bărbat a învățat-o pe vedetă să schieze.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bălan, schimbări uriașe în viața ei! Ce se petrece cu vedeta și prin ce experiențe uluitoare a trecut EXCLUSIV

Andreea Antonescu a spus tot adevărul despre sarcină! Cântăreața își mai dorește un copil

Andreea Bălan, mai curajoasă ca niciodată! Cum a pozat vedeta și ce se ascunde în spatele fotografiilor

Horoscop Zilnic Joi 17 Iunie 2021: Gemenii vor avea parte de o zi foarte bună din toate punctele de vedere

Vaccinarea devine obligatorie! Cine trebuie să se vaccineze neapărat

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba zilei despre Pfizer! S-a aflat adevărul. Toată lumea trebuie să afle

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies