Andreea Balan, suparata pe referendumul pentru familie! Artista a luat o decizie dura

Andreea Balan este cunoscuta drept una dintre cele mai tolerante vedete de la noi, prezenta ei la diverse marsuri ale diversitatii fiind extrem de vizibila de-a lungul timpului. Acum insa, artista a luat o decizie fara precedent, ea alaturadu-se in acest fel, si altor personalitati care au un dinte impotriva referendumului pentru modificarea Constitutiei.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai exact, Andreea Balan, spun apropiati de-ai ei, a decis sa militeze impotriva referendumul din octombrie, ba chiar mai mult, face tot ce ii sta in putinta pentru a coopta cat mai multi dintre amicii ei in aceasta directie.

“Andreea, si nu e singura vedeta care a decis asa, nu va merge la votul din octombrie, la cel cu referedumul pentru mdificarea Constitutiei asa cum si-ar dori “Coalitia pentru familie”. De altfel, demult nu am vazut-o atat de suparata pe o idee ca atunci cand a aflat cum se vrea redefinirea familiei. Va boicota votul, nu va merge la el si, mai mult, face si campanie printre amicii ei pentru ca toti sa procedeze la fel”, ne-a spus o prietena apropiata de-ale Andreei Balan.
In plus, ne-au mai dezvaluit sursele noastre, Andreea Balan considera ca felul in care va fi redefinita familia nu face niciun bine societatii si, mai mult, va ingreuna posibilitatea legiferarii ideii de parteneriat civil.

fara descriere
De altfel, alaturi de Andreea Balan este si prezentatoarea TV Simona Gherghe, care a si anutat pe contul ei de socializare ca va boicota referendumul cu pricina.

Andreea Balan este o sustinatoare declarata ale drepturilor comunitatii gay

Cantareata Andreea Balan este una dintre putinele persoane publice din Romania care sustin comunitatea LGBT
In timpul unei emisiuni, intrebata daca se intelege mai bine cu femeile sau cu barbatii, Andreea a declarat ca barbatii gay sunt favoritii ei deoarece pur si simplu cu acestia se intelege cel mai bine si reuseste imediat sa formeze legaturi de prietenie cu ei. „Ma inteleg mai bine cu barbatii care sunt gay. Si sustin comunitatea gay, am fost si la parada si sustin iubirea de orice fel. Cred ca, in Romania, ar trebui sa ne mai deschidem mintile un pic, sa nu mai fim indoctrinati, sa scapam de era comunismului si de era veche si sa intelegem ca oamenii sunt diferiti, ca se nasc diferiti si ca trebuie ca fiecare sa fie tolerant, sa acceptam ca nu suntem la fel si ca gandim diferit. Deci ma inteleg mai bine cu barbatii gay”, a fost raspunsul Andreei la intrebare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate